2777
2789

چیو😬😑🙁😯

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واژینیسمی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

تاپیکاتو گذرا نگا کردم

واقعا مثل اینکه جدیه

ابجی واقعا برو یه چکاپی چیزی بشو اگه نگرانی اینجا چیز درست و قطعی پیدانمیکنی

تجربه هر کس متفاوته

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

وای یه باررفتم داروخونه برا دندون درد اسپرشو بخرم بعد فروشنده پسر جوون بود گفت دندونتون سوراخ شده گفتم اره...گفت بزن تو سوراخش....بخدا اونموقع نفهمیدم تیکه انداخته و در موردم بد فکر کرده...بعدا فهمیدم اینقدر نفرینش کردم. نمیدونستم اینو واسه این چیزام میخرن

بچه ها من دوستم اوایل ازدواجش بود درد داشت گفتم کرم لیدوکایین بزن درد نمیفهمی فرداش گفتم چی شد موفق شدی گفت خفه نشی تو رو زدم شوهرمم بی حس شد کلا پروژه تعطیل شد😂😂😂😂😂😂

یعنی یه روز منم مامان میشم  
بچه ها من دوستم اوایل ازدواجش بود درد داشت گفتم کرم لیدوکایین بزن درد نمیفهمی فرداش گفتم چی شد موفق ...

خخخخخخ دهنش😂😂😂😂

فک کن یهو شل شه بیفته😂

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
همونجوری شده بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

طفلک

شوهر منم روزای اول

یکم شل میشد

دلیل میتونه قرص باشه؟

یا اینکه چون از این کارا نکرده هیجانش بالا بوده؟

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

این اقاس و همش اینجور تاپیکها رو میزنهلطفا کاربریشو رو لغو کنید 

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵
2790
2778
2791
2779
2792