2777
2789
عنوان

کیا ب دعا خوندن اعتقاد دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست

شما دعا کنید البته دعای از ته دل. و بدونید که مشکل شما برای شما شاید بزرگ باشه ولی خدا به راحتی و در یک زمان کوتاه میتونم براتون حل کنه.

بعدش تلاش کنید تا این مشکل برطرف بشه. از کسی و مشاوری مشورت بگیرید و نگزارید که این مشکل براتون بزرگ بشه. 

هر دومون در یه حد هستیم

من عقیده دارم یکی از دلایل اینک دعامون رد مییشه ارتکاب گناهه ..

استغفار زیادگناهو از بین میبره ومیزاره ب خاستت برسی ..

من خودم هممیشه تسبیح دسمه !!

و همییشه بین دعاهام میگم االهم اغفرلی ذنوب التی تحبس دعاء ..

شد شد نشد بیا بشین برات چایی بریزم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عقیده دارم یکی از دلایل اینک دعامون رد مییشه ارتکاب گناهه .. استغفار زیادگناهو از بین میبر ...

میشه لطفا برای منم دعا کنید من توبه کردم ولی ادامه دار شدن این مشکل خودش داره گناه به دنبال خودش میاره تو رو خدا ب من دعا کنید 

خدایا شکرت...حاجت روا شدم....  در انتظار معجزه دوم
میگم آدم با دعا خوندن به خواستش میتونه برسه؟دعایی ک باعثش یه نفر دیگه به خواستش نرسه

شما دعا کن همه به خواسته هاشون برسن نیتت را خیر کن اون وقت دعای شما مستجاب میشه،

فقط خدا ❤️❤️❤️

از ابراهیم هادی بخا،من خیلی دیدم همینجا ازش حاجت گرفته بودن

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
خواستم نمیده حاجت هیچی و هیشکی

صب کن یه لحظه خواهر

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
شما دعا کن همه به خواسته هاشون برسن نیتت را خیر کن اون وقت دعای شما مستجاب میشه،

😢😢من اصلا ادم بد نیتی نیستم والا دعای من باعث میشه من به خواستم برسم اونم کمتر ضرر کنه ولی الان داره یه جور پیش میره ک هم من هم اون خیلی ضرر کنیم

منم واسه یه کاری که خیلی وقت بود انگار طلسم شده بود نذر کردم .البته بگم همون شبی که شوهرم میخواست انجام بده من نذر کردم و خدا رو شکر به خوبی انجام شد و فعلا اوضاع خوب و آرومه.شوهرم خیلی تعجب کرده که این بار مشکلی پیش نیومده...

دوستای گلم یه شهید عزیزی هست به اسم علی آقا که خانوادش راضی نیستن فامیلیش گفته بشه .دوستمون مهسماتا معرفی کرده.نذرش هم صلوات و سیب هست

شهید علی(...) فامیلیشون نمیدونیم,خیلی زود حاجت میدن

خیلی از بچه ها نذر کردن حاجت گرفتن

میتونی سیب نذر کنی؛میتونی صلوات و قرآن و...

شهید علی(...) فامیلیشون نمیدونیم,خیلی زود حاجت میدن خیلی از بچه ها نذر کردن حاجت گرفتن میتونی سیب ...

من براشون 10کیلو سیب نذر میکنم ک ب حاجتم برسم

من براشون 10کیلو سیب نذر میکنم ک ب حاجتم برسم

ان شاالله

میای همینجا تاپیک میزنی که نیلو خاستم اینبار شد،