2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح بده چیه .چقدر بود سرمایت . ؟ 

بچها بورس خارجی چیه دیگع ؟ 

راستی برای بورس و سهام باید خود شخص بره بورس یا با نت میتونه دارای سهام بشه

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
توضیح بده چیه .چقدر بود سرمایت . ؟  بچها بورس خارجی چیه دیگع ؟  راستی برای بورس و سهام ب ...

کلا همش با نت هست

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
یعنی حضوری نمی ری ثبت نام و ...؟ سرمایه ت چقدره ؟ چقدر سود دهی داره ؟ میشه بگی .

تایید هویت حصوری هست.

ولی خرید و فروش ها نتی هست.

منو همسرم حدودا ۳۰ تومن پول گداشتیم تو بورس ماهی ۲-۳ تومن افزایش سرمایه داشته برامون

البته ما یکی از دوستامون که ۱۳ ساله تو بورس کار میکنه بمون راهنمایی میگنه برا خرید و فروش

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
تایید هویت حصوری هست. ولی خرید و فروش ها نتی هست. منو همسرم حدودا ۳۰ تومن پول گداشتیم تو بورس ماهی ...

واقعا سی تومن دوسه سودشه ؟ بانکای خصوصی خوب نیستن .؟  سود بورسا حلاله ؟ من جایی بورسو پرسیدم اصلا ثبتنام حضوری نداره فقط از طریق یه واسطه انجام میشه و هرماه سود فقط بحساب شخص میره و سود این بورس ک پرسیدم سود خارجیه ها

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
واقعا سی تومن دوسه سودشه ؟ بانکای خصوصی خوب نیستن .؟  سود بورسا حلاله ؟ من جایی بورسو پرسیدم اص ...

بورس حلتله هم سود داره هم ضرر

روز اولی که سهام خریدم ۱ میلیون و ۸۰۰ ضرر دادم

سود بورس ی مبلع ثابت نیست که اگه مثلا من دو تومن سود کردم با ۳۰ میلیون سرمایه شما هم با ۳۰ تومن همینقدر سود کنی

همه چیز بستگی داره چه سهام هایی و با چه قیمت هایی و در چه زمانی بخری

و با چه قیمتی در چه زمانی بفروشی و این نیاز ب راهنمایی و اموزش و تجربه داره