2789
عنوان

چیکارکنم؟

44 بازدید | 1 پست

شوهرم دانشگاه میره یکشنبه ها تا ۱تا۳ کلاس داشت همیشه امروزم رفت خواهرشوهرم اومد گفت که اخبار گفته دانشگاه ها ک تعطیله تاعید من چیزی نگفتم تا ۳ رد شد تبدیل شد به ۴ دیدم نیومد زنگ زدم بهش کجایی گفت دانشگاه گفتم مگه تا۳ نبودی گفت گفتن تا ۴ونیم هستش موندم گفتم خواهرت اینجور گفته!ک گفت اره میام توضیح میدم گفتم چرا الکی بهم گفتی پس دانشگاهی گفت میام توضیح میدم بعد تصمیم بگیر! الان اومده خیلی مظلوم وساکته حرفیم نزده بنظرتون سوال کنم!یامنتظر باشم!امروزم تیپ عیدشو زد تازه امروز خریده بود صبح تیپ زد و عطر خریده بود براخودش من مسخرش کردم بو حرم میده! امروز ازاون یکی عطره زد گفتم مگه عطرنخریدی چرا اونو نمیزنی پس عطر تلخه رومیزنی گفت اون گذاشتم میام خونه بزنم بو سیگارندم! الان من واقعا فکرم کم کم داره منحرف میشه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم