2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 41 پست
وای 20 هفته،من همین 10 روز پوسیدم تو خونه، من 9 هفته و 2 روزه.... 8 هفته خونریزی داشتم رفتم سونو گفت ...

عزیزم به مرور برات عادی میشه😁

دیگه باید بخاطر بچه ها تحمل کنیم 

البته اگه میگی کوچیکه ممکنه ۱۲ هفته ک میری سونو ان تی جذب شده باشه ان شاءالله 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم به مرور برات عادی میشه😁 دیگه باید بخاطر بچه ها تحمل کنیم  البته اگه میگی کوچیکه ممکنه ...

آخه من بارداری اولم خیلی راحت و بدون درد سر گذشت ولی بعد از اون سه بار باردار شدم سقط شدم این چهارمی هست خدا کنه اینم به سلامت بدنیا بیاد بسه،دکتر خودمم گفت ان تی بری مشخص میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه من بارداری اولم خیلی راحت و بدون درد سر گذشت ولی بعد از اون سه بار باردار شدم سقط شدم این چهارمی ...

نگران نباش گلممممم 

لکه بینی داری ؟

ببینی ۱۲ رو رد کنی تمامه 

همه دکترا میگن زیر ۱۲ هفته خطر هست برای جنین بعد از اون راحت میشی 

اگه ترس یا استری داری وقتت با ادعیه و دعا پر کن 

اروم میشی 

اگه دوست داشتی سوره الرحمن صوتی پخش کن بزار رو شکمت برای رشد و تقسیم سلولی خوبه 

و سوره الحجرات مانع سقط میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ایشالله مال شماهم زودی جذب بشه و به سلامت نی نی تون بدنیا بیاد    

ان شاءالله 

ان شاءالله برای شما هم همینطور بگذره و ۱۲ هفته رفته باشه پی کارش 😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا دوسه روز اولی داشتم ولی الان ندارم. 

نگران نباش

قطعش نشانه خوبیه 

داره جذب میشه😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس خیلی دارم امروز شوهرم واسه یه گردنبند بابا قوری خریده واسه آرامشه

عزیزم صلوات بفرس 😘😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کنه، شما درد هم دارید؟؟ من دیروز از صبح تخمدون راستم خیلی درد میکرد هی می‌گرفت هی ول میکرد

عزیزم منم گاهی درد جزئی میگیره 

بنظرم از عوارض همون هماتوم هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانمی شما تو تایپیکای قبلتون گفتین 12 هفته این و 19 سالتونه اینجا میگی بعد 11سال باردار شدی حالاهم 7هفته ای!!!! 

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز