2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 41 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم ان شاءالله اشتباه شده 

توکل بر خود خدا 

تماس بگیر حتما با دکتر بپرس ببین چی میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه واسه لکه بینیت که نگران نباش خیلیا داشتن منم ۱۱هفته لک دیدم چون جفتم اومده بود پایین استراحت مطلق ...

خوب ميدونيد غیر طبیعی باردارشدم بعد یازده سال الان این اولین باره جواب گرفتم بعد ده روز هم بنام 7000بود

عزیزم ان شاءالله اشتباه شده  توکل بر خود خدا  تماس بگیر حتما با دکتر بپرس ببین چی میگه

واسه لک بهش گفتم گفت شیاف نزن فقط سوزن شیاف و قطع کردم ولی باز خونریزی گرفتم گفت دوتا شوباهم بزن ولی سوزن و دوتا کن

خوب ميدونيد غیر طبیعی باردارشدم بعد یازده سال الان این اولین باره جواب گرفتم بعد ده روز هم بنام 7000 ...

نگران نباش عزیزم باز هفته ی دیگه برو ببین چی میگن انشااله لک بینیت رفع میشه کوچولوتم میبینی با صدای قلبش

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
واسه لک بهش گفتم گفت شیاف نزن فقط سوزن شیاف و قطع کردم ولی باز خونریزی گرفتم گفت دوتا شوباهم بزن ولی ...

لک اگه قهوایی هست زیاددنترس

ممکنه هماتوم داشته باشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نگرانم چون با داوا دکتر باردارشدم 

عزیزم کاملا درک میکنم چون شرایطمون مشابه هست 

توکل کن به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما هماتوم داشتید؟؟ 

بله عزیزم اونا ۳ تا😭😭😭 تا الانم دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم اونا ۳ تا😭😭😭 تا الانم دارم 

الان داشتم تاپیکهاتون میخوندم، من یه هماتوم کوچیک دارم الان 10 روز استراحت میکنم ولی نه استراحت مطلق. کی مشخص میشه که جذب شدن؟؟ 

الان داشتم تاپیکهاتون میخوندم، من یه هماتوم کوچیک دارم الان 10 روز استراحت میکنم ولی نه استراحت مطلق ...

عزیزم بستگی داره بعضیا زود جذب نیشه و بعضیا دیر 

ولی نهایت نهایت تا ۲۰ هفته جذب میشه 

چندهفته هستی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بستگی داره بعضیا زود جذب نیشه و بعضیا دیر  ولی نهایت نهایت تا ۲۰ هفته جذب میشه  چن ...

وای 20 هفته،من همین 10 روز پوسیدم تو خونه، من 9 هفته و 2 روزه.... 8 هفته خونریزی داشتم رفتم سونو گفت هماتوم داری باید استراحت کنی چون من اول آبان یه سقط 10 هفته هم داشتم. 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792