2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

93 بازدید | 18 پست

سلام، همه علائم بارداری پسر رو دارم، نه تهوعی و نه چیزی... دیروز دکتر بم گفت نحوه قرارگیری و ضربان قلبش به دختر میخوره... اما جنسیت رو نگفت! 

طاقتم سر رفته برا خرید... تورو خدا بگین قسم حضرت عباسو یا دم خروس! همه میگن پسره و دکتر گفته به دختر میخوره! 

14 هفته و 1 روزمه... سونو آنورمالی 18 هفته ام میشه 1 فروردین که تعطیله! میتونم جایی دیگه برم سونو؟ هزینش چقدره؟ تو اهواز یه سونوگراف ماهر میشناسین از الان دقیق بگه جنسش چیه؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم شرایط شمارو دارم زشت شده صورتت یا خوشکل

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
میتونم جایی برم از الان که جنسیتو دقیق بم بگه؟ 

اره من جای سرشناس ودقیقی رفتم.12هفته و4روزگفت دختره

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
تغییری نکرده والا خودم که چیزی حس نمیکنم

من خیلی قیافم خوب شده و مدام حالت تهوع دارم غذا خوردنم محدود شده اکثرا میگن پسره خودم برام مهم نیست ۱۶ هفتمه ۱۹ آنومالی دارم

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
من خیلی قیافم خوب شده و مدام حالت تهوع دارم غذا خوردنم محدود شده اکثرا میگن پسره خودم برام مهم نیست ...

ایشالله سالم باشه هرچی که باشه، من دوس دارم جنسیتشو زودی بفهمم