تا حالا کسی دعای قفل کردن و زبون بند انجام داده و نتیجه گرفته...من همسرم خیلی اذیتم میکنه و جونم ب لبم رسیده ب هر ریسمانی چنگی میزنم برا نگه داشتن زندگیم چون بچه دارم و نمیخوام بچه هام بدون پدر و مادر بزرگ بشن ..فقط نگین خرافاتِ چون زیاد دیدم ک با همین دعاها چ زندگی هایی رو خراب کردن...من میخوام برا نگه داشتن زندگیم دعا کنم ک میدونم گناه هم نیس...۱۱ساله توکل ب خدا کردم و فقط با توکل به خدا زندگیم درست نمیشه..حالا اگه کسی تجربه داشته کمکم کنه
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
عزیزم راه هایی که رفتی لابد اشتباه بوده ، به جای دعا و جادو . ۴۰ شب زیارت عاشورا بخون به همین نیت چله ایت الله حق شناس از اینترنت سرچ کن انجام بده . طلسم و جادو باطل میشه بعدش بدتر میشه از راه درست اقدام کن که خیر به راهت بیاد
عزیزم من یه دوست داشتم به یه خانمی زنگ زد براش دعا نوشت کلا زندگیش ازین رو ب اون رو شد ،گفت مادرشوهرش طلسمش کرده بود میخواسته اینا جدا شن بره دختر خواهرشو بگیره،میگفت شوهرم همش دلش نیخواسته بره خونه خاله اش و اینو همش کتک میزده،اینم طلسم رو باطل کرد یه دعا مهر و محبت هم گرفت شوهره ازین رو ب اون رو شد الان خیلی باهم خوبن خداروشکر
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
چادر میزنم بدون آرایش بیرون میرم آخر ی چیزی پیدا میکنه برا گیر دادن حتی ب جورابمم گیر میده
گلم سعی کن بفهمونیش که برات خیلی مهمه و عاشقی هستی
البته اینایی که گفتی به خاطر شکاک بودن نیس دوس نداره کسی ببینتت