2777
2789
عنوان

مشکوک هستش؟؟؟؟!!!!

235 بازدید | 8 پست

ببخشید از این واضح تر نتونستم بگم ولی بی احترامی نکنید خواهشا 🙏

عزیزای دلم من افغانستانی ام با ی پسر آشنا شدم افغانستانی هستش.. من ایران زندگی میکنم اونم ایرانه واسع کارش رفته افغانستان 3 ماه دیگه برمیگرده.... 

1ماه میشع ک با هم در ارتباط هستیم یا هم یکی از دوستای منم دو ساله این پسره رو میشناسه میگه خیلی پسر خوبیه.... 

دیشب داشتیم با هم حرف میزدیم یهو دیدم آفلاین شد، ی عکس عاشقانه فرسادم واسش بعد دیدم نوشت که... 

(این عکسو باید بدم ب عاطیه 😭) 

بعد نفعنیذم منظورش، چیه گفتم فرزاد چی میگی گفتش که 

(فرزاد رفت دستشویی الان میاد ولی بهش نگو ک من پیام دادم بهت) 

گفتم شما کی هستین؟؟؟ دیدم پیام هاشو از گوشی منم پاک کرد بعد فرزاد اومد گفتش ببخشید رفتم دستشویی گفنم گوشیت دست کی بوده گفتش رو تختم بود چرا؟؟ 

موضوع و واسش تعریف کزدم گفتش این شکیب برداشته گوشیو 

شکیب هم یکی از رفیق هاشه، گفتش مست کزده اومد گوشیو برداشته.... 

بعد برگشت گفتش ک رفتم بهش گفنم چرا برداشتی گغنه میخاستم ب دوست دخترم عاطیه پیام بدم... 

واقعا من نفهمیدم بنظرتون خودش بوده این کارو کرده اگه خودش بوده جرا این کارو کرده؟؟؟؟؟؟ 

خب دختر نبوده ظاهرا

دختر بود که میگفت مثلا دوست پسرمه فرزاد..نه اینکه بگه این پیام و بدم به عاطیه..من حس میکنم  دروغ نمیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش اشتباهی داده داشته با کسی چت میکرده وسطش تو عکس دادی فکر کرده همونیه ک داشته چت میکرده ....فکرک ...

خب حرفی که زده اصلا به چینن موردی نمیخوره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”