2777
2789
عنوان

این مده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

..

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
چون مشکیه با شومیز همه رنگی قشنگ میشه میتونی چون سر استیناش نقره ایه با شومیز نقره ایم بپوشی  ...

آفرین عالی گفتی فقط مانتوم چون شاینه و شلوارم چرم بهتره شومیز براق نباشه درسته؟

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
خصوصی پیام بده، ادرسشو بفرستم یه نگاه بنداز بهش

ببین یه کانال میخوای ببین معتبره یا نه معمولا از چنتا چیز میشه فهمید ادرس مݝازه داشته باشه تاسیس کانال حداقل دو سال باشه کانال رضایت مشتری داشته باشه بازدیداشم زیاد باشه باید حداقل چنتا از این مواردو داشته باشه

شلوارت چند جنسش چیه

شلوارم پارسال از یه مزون خریدم ۹۶ امسال فک کنم یذره گرون تره شده ببین مثله چرمه ماته روشم نقش پوست ماری داره اما جنسش عالیه نازک نیست

من اصلا سلیقه خرید کردنم خوب نیس😢😢😢میخوام امسال شیک و پیک برم شهرمون، ک نگن شوهر هم کرد شلخته مون ...

می خوای چه سبک مانتویی بخری آدرس که بهت دادم کجا داره

ببین یه کانال میخوای ببین معتبره یا نه معمولا از چنتا چیز میشه فهمید ادرس مݝازه داشته باشه تاسیس کان ...

ادرس مغازه نداره اصلا. فقط فروش اینترنتیه

سه هزار و چهارصدتا عضو داره. ولی بازدید پستهاش خییییلی کمه🤔🤔

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
می خوای چه سبک مانتویی بخری آدرس که بهت دادم کجا داره

نمیخوام زیاد سنگین و مجلسی و رسمی باشه. چون ۲۰سالمه

ادرس مغازه نداره اصلا. فقط فروش اینترنتیه سه هزار و چهارصدتا عضو داره. ولی بازدید پستهاش خییییلی کم ...

خوب عزیزم برو یه کانال دیگه من یه کانال دارم معتبره مݝازشم رفتم میخوای ادرسشو خصوصی میدم بهت

خوب عزیزم برو یه کانال دیگه من یه کانال دارم معتبره مݝازشم رفتم میخوای ادرسشو خصوصی میدم بهت

ممنون میشم عزیزم. اگه میشه ادرسشو بده برم اونجارو هم نگاه کنم