2777
2789
عنوان

داستان سریال هم گناه

10318 بازدید | 14 پست

داستان سریال هم گناه راجع به خانواده‌ای قدیمی در تهران به نام صبوری است که سال‌ها است در کار پرورش گل‌های تزئینی و گل‌های مختلف هستند. خانواده صبوری متشکل از سه برادر و یک خواهر است، خانواده‌ای که همگی در این شرکت کار می کنند و شغل موروثی خانواده خود را دنبال می‌کنند، فقط پسر دوم فریبرز است که در حال حاضر ۵۸ سال سن دارد و افسر اداره آگاهی است و داستان زندگی خود را بی‌تاثیر از خانواده خود نوشته است. فریبرز در جوانی تصمیم می گیرد که پلیس شود و برای گذراندن دوره آموزشی به شهرستانی می رود و به دستش به گناهی آلوده است که خودش هم به دنبال حل این معما و کشف گناهش است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جا خونده بودم که اول با مهتاب کرامتی قرارداد بستند بعد نیومده جاش هدیه تهرانی اوردند. درسته؟

الان جزء لیست بازیگراشون نیست گویا شایعه ای بیش نبوده واسه زمانیه که الکی مینوشتن

تو سریال هم گناه محسن کیایی داداش مصطفی هم بازی میکنه؟ اصلا این محسن کیایی به غیر از فیلم و سریال ها ...

آره بابا بنده خدا کلی فیلم بازی کرده که مال داداشش نبوده. رد خون، بی صدا حلزون و کلی دیگه