2777
2789
عنوان

مادرشوهر.......

215 بازدید | 15 پست

بچه ها مادرشوهرم خداییش زن خوب ودلسوزیه هوامو داره فقط یه کاریش خیلی رو مخمه بهش هم بااحترام گفتم اما اصلا گوش نمیده بیشترلج میکنه اونم بااین وضعیت مریضیا دو تا دختر یه سال ونیم وسه سال ونیم دارم از لب هاشون بوس میگیره انگشتاشونو میکنه تو دهنش  خلاصه یه کارای چندشی میکنه خیلی دوستشون داره اما چکاااااااار کنممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین من سر رودروایسی با خواهر شوهرم چند ماه پیش پسرم انفولانزا گرفت ایشونم خیلی خانم خوبیه ولی بچه مریض رو آورد خونه ما پسر منم ازش گرفت 10روز طفل معصوم من تو آتیش میسوخت من میگفتم یعنی زنده می مونه؟؟؟به غلط کردن افتادم پشت دستمو گاز گرفتم توبه کردم اولویت اولم حرمت بقیه باشه دومی سلامت بچه م ...اصلا اصلا اصلا کوتاه نیا مستقیم بگو نبرشون اونجا

شوهرم روش نمیشه بگه بوسشون نکن اخه مادرشوهرم خیلی زجرکشیدس پسرجوونشو داداش جوونشو از دست داده شوهرمم ...

سعی کن غیر مستقیم به بچه هات یاد بدی که نذارن کسی دستشونو بکنه دهنش

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
سعی کن غیر مستقیم به بچه هات یاد بدی که نذارن کسی دستشونو بکنه دهنش

واسه بچه یه سال ونیمه که هنوز نمیتونه حرف بزنه چجوری بهش بگم باز اون یکی دخترمو میتونم بهش بگم