2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

126 بازدید | 13 پست

بچه ها دیشب با دوستم یه مراسمی بعد همش دخترم با پسر دوستم می‌چرخید دخترم ۱۲سال و پسردوستم۱۳ سالشه بعد منم نمی‌خوام با اون پسره دوس باشه و اصلا دیگه حرمت یه سری چیزهایی رو نگه نمیدارن پسره هم خیلی بی تربیته و وله جوری که مامانش نمی‌ذاره با کسی دوست باشه هر وقت هم به دخترم تذکر میدم میگه ببخشید ولی دوباره....در ضمن پسره هرگونه اطلاعاتی رو تو مسائل جنسی داره نظرتون؟؟؟

تعداد رای : 18
نظرسنجی
دیگه دخترمو نبرم
18
100%
کاریشون نداشته باشم
0
0%
اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

نذار کلا بره سمتش

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذار کلا بره سمتش

بابا پسره سریع میاد خودشو میچسبونه به دخترم

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
بهتره توی این مراسم ها خودتم نری که بچه رو حساس نکنی یا بچه رو بزاری پیش پدرش .دخترت توی سن خطرناکیی ...

ممنون عزیزم

عزیزم اگر بخوام با هم در ارتباط باشن حضوری نشه از طریق فضای مجازی با هم مکالمه می کنن، به نظرم از طریقی که دوستانه باشه و دخترتون قانع میشه با دخترتون صحبت کنید و یه جورایی کاری کنید خود دخترتون به این نتیجه برسه که نباید با اون پسر صحبت کنه ، اینطوری اگر هم پیش هم باشن دخترتون پیش میزنه و سمتش نمیره 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺

خرجش یه سیلیه وتمام،وقتی تذکر میدی و بازم اهمیتی نمیده به تذکرت یه سیلی بزن و با دوستتم قطع کن 

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست
عزیزم اگر بخوام با هم در ارتباط باشن حضوری نشه از طریق فضای مجازی با هم مکالمه می کنن، به نظرم از طر ...

ممنون از کمکت

خرجش یه سیلیه وتمام،وقتی تذکر میدی و بازم اهمیتی نمیده به تذکرت یه سیلی بزن و با دوستتم قطع کن 

مرسی عشقم

مرسی عشقم

مراقب باش اگه دیدی باز با یه سیلی زدن هم کار خودشو میکنه باید ببریش مشاوره،و نباید بچه رو به باد کتک بگیری چرا با همچین خانواده هایی رفت آمد میکنید آخه؟

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست
مراقب باش اگه دیدی باز با یه سیلی زدن هم کار خودشو میکنه باید ببریش مشاوره،و نباید بچه رو به باد کتک ...

آخه مادرش ادم خوبیه و ۵ساله باهمدوستیم