مامان2خترگلیام مدیر استارتر عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2753 عنوان کی ابروی کاشته شده دیده که طرف راضیه 227 بازدید | 17 پست ابرو ندارم، همیشه تاتو کردم، هم از پولش و هم از اینکه هی رنگش میره خسته شدم، کسیو دیدین ابرو بکاره و قشنگ شده و راضیهتهران جای معتبر خیلی گرونه، میگن 6 تومن از کجا میشه قیمت مناسب تر پیدا کنم، 1398/12/04 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_الینا_ عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 2268 من که هرکی رو دیدم ابرو کاشته یجوری غیرطبیعی شده هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
آرزو2332 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1697 منم ابرونداشتم الان 5هفته میشه ازروغن رزماری استفاده میکنم خیلی توپرشدن خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3724 منم ابرونداشتم الان 5هفته میشه ازروغن رزماری استفاده میکنم خیلی توپرشدن این روغن برا موی سرهم خوبه؟؟؟؟
آرزو2332 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1697 همیشه طبیعی بهتره.تتووایناهم آدموپیرنشون میده ابروهای خودآدم فرق میکنه همه حتی شوهرمم میگفت ابرونداری الان شوهرم میگه خیلی ابروهات خوب شدن خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
مامان2خترگلیام مدیر استارتر عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2753 خیلی ساله تاتو میکنم، سر شیر دادن ابروهام از دستم رفتن، پولش مهم نیس، هزینکه رنگش زودی میره خسته شدم، هر سال باید برم
آرزو2332 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1697 این روغن برا موی سرهم خوبه؟؟؟؟ آره من پیشونیم خیلی بلندبودالان مودررآورده ولی هنوزکوچیکن میخام بلندتربشن وازلینم بزنم ک ضخیم بشن خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
آرزو2332 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1697 این روغن برا موی سرهم خوبه؟؟؟؟ عروسمون ی قسمت ازسرش کچل بودتئغ میزداون قسمتواازاینم استفاده کردخیلی خوب شده.یکی ازبچه هاسایت توصیش کردزن داداشمم گفت خوبه من گرفتم خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
65jaklin عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 5953 مامان من ۱ سال پیش کاشت اوایل رسیدگی میخواست و پر شده بودش ولی الان دیگه خوب شده قیافشم عادی شده واسه همه به نظرم چهره خیلی متفاوت میشه 😂😂😂😂
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3724 عروسمون ی قسمت ازسرش کچل بودتئغ میزداون قسمتواازاینم استفاده کردخیلی خوب شده.یکی ازبچه هاسایت توصیش ... منم موهام میریزه حتما استفاده می کنم....چند گرفتی؟°؟؟
مامان2خترگلیام مدیر استارتر عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2753 مامان من ۱ سال پیش کاشت اوایل رسیدگی میخواست و پر شده بودش ولی الان دیگه خوب شده قیافشم عادی شده وا ... ممکنه بگی کحا کاشته با چه هزینه ای؟
آرزو2332 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1697 منم موهام میریزه حتما استفاده می کنم....چند گرفتی؟°؟؟ نزدیک 30تومنه خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
65jaklin عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 5953 ممکنه بگی کحا کاشته با چه هزینه ای؟ کلینیک عرفان نیایش کاشت ۱ سال و ۵ ماه پیش ۶ میلیون و ۲۰۰ شدش