2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهرم تیرماه زایمان کرد ، بیمارستان قائم ۴ تومن ارتا ۳ تومن بود  دکتر گفته بود برای شکم ...

واقعا؟چ قیمتا خوبی میگین .زایمان خود خواسته منظورتونه؟ من پنجشنبه بایدبستری شم ۶میلیون😕

واقعا؟چ قیمتا خوبی میگین .زایمان خود خواسته منظورتونه؟ من پنجشنبه بایدبستری شم ۶میلیون😕

بله ، خودش خواست که سزارین شه ، پیش خانم دکتر شبنم محمدحسینی میرفت ، ۴ تومن +۲۰۰تومن اتاق vip

چه خبره ، جل الخالق

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
بله ، خودش خواست که سزارین شه ، پیش خانم دکتر شبنم محمدحسینی میرفت ، ۴ تومن +۲۰۰تومن اتاق vip چه ...

واااای عااالیه ک

منم اردبیلیم و ساکن تهران نمیدونی چخبره اینجا اصلا من میام اونجا زایمان کنم

واااای عااالیه ک منم اردبیلیم و ساکن تهران نمیدونی چخبره اینجا اصلا من میام اونجا زایمان کنم

انشالله به سلامتی

والا من قیمت تیر رو گفتم ، خبر از الان ندارم

خودمم باردارم ، راستش ترسیدم

سلام خواهرم تیرماه زایمان کرد ، بیمارستان قائم ۴ تومن ارتا ۳ تومن بود  دکتر گفته بود برای شکم ...

ارتا ۳ تومن؟؟خوبه پس سال ۹۹ هم ۴ تومن میشه دیگه.من سزارین دوممه ،میخوام برم ارتا.دکترم شبنم جعفری زارعه.

ارتا ۳ تومن؟؟خوبه پس سال ۹۹ هم ۴ تومن میشه دیگه.من سزارین دوممه ،میخوام برم ارتا.دکترم شبنم جعفری زا ...

مگه برای شکم دوم ، نمیشه رفت تامین اجتماعی ؟

سابقه سزارین حساب میشیم ، بدون ریالی هزینه میتونیم زایمان کنیم

البته بیمه تامین هستن 

منم تامین اجتماعی تکمیلی ام  ..ولی خود خواسته گ بشه دیگ بیمه تعلق نمیگیره. و فقط بیمارستان خصوصی انجام میده من بندرعباسم..شهر شما خیلی قیمتا خوبه ...البت سزارین دومته رایگان میشه برات بیمارستان دولتی خوشبحالت😄