2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

126 بازدید | 11 پست

خانوما ازتون راهنمایی میخام 

ی هفته پیش با شوهرم دعوام شد رابطمون سرد بود باخم تو این مدت .دیشب کنارش نشستم ازش پرسیدم دوسم داری از روی ناراحتی یا اینکه بخاد خودشو لوس کنه یا هر چیز دیگه ای گفت نه با اینکه من عاشقشم

یکباره دنیا رو سرم خراب شد زنگ زدم پدر و مادرشو صدا زدم خونمون همه مشکلاتمو گفتم از دیشب خیلی گریه کردم .بچم دو ماهشه تو بغلم بود کلی گریه کردم از ته دلم نفرینش کردم .ک خدا جواب این دل شکستنو بهش بده .الان هر کاری میکنم حالم خوب نمیشه .با اینکه صب خودش اومد بوسم کرد بعلم کرد بخدا دوست دارم فقط ازت ناراحت بودم 

اما من دیگه باورم نمیشه .دلم خیلی شکسته همش گریه میکنم .بگید چکار کنم ب نظرتون کدوم حرف شوهرمو باور کنم.

**پسرم تمو‌م دنیامه**

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا از رو ناراحتی ی چیزی گفته

اگه میگفت دوست داره باز خونوادشو صدا میکردی!

بچه ایی خانم

از رو رفتارش باید بفهمی دوست داره یا نه 

آدم ناراحته همه چی میگه

زندگیتو بکن خانم 

یکم خودتون باشید ، تموم نمیشید😊

اخه من عاشقشم هزار بار بهش گفته بودم من حساسم تورو خدا ی وف ی حرفی از رو لج نزنی من دلم میشکنه .اصلا لک نمیکنه ک زن من شیر بچه میده همش خونس .شبا برا بچم بیداره .حداقل من دلشو نشکنم .مگه من دلم ب چی خوشه .جز اینکه ب محبت همسرم .

نمیتونم باور کنم دوسم داره .حس میکنم ب خاطر بچمون اومده عذر خواهی ک من ی وقت نزارم برم .

چون دیشب در حصور پدر و مادرش  گفتم  زندگی اگه توش اعتماد و علاقه نباشه دوام نمیاره .من اگه ۵ تا بچم داشته باشم .همسرم بهم اعتماد نداشنه باشه و دوسم نداشته باشه مجبور نیستم زندگی کنم همه رو میزارم میرم 

**پسرم تمو‌م دنیامه**

تو عصبانیت و ناراحتی یه حرفی زده دیگه خودتم که قبلا نقطه ضعف دادی دستش اونم ناخودآگاه استفاده کرد

احساس واقعیش مال اون وقتیه که از نظر احساسی استیبل نه عصبانیه و نه زیاد احساسی و برانگیخته