2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

413 بازدید | 18 پست

سلام دوستای گلم من با این رژیم تا الان هشت کیلو کم کردم و عالی دارم پیش میرم هرکی دوست داره با من همراه بشه

البته من ورزش هم میکنم فیتنس فانکشنال که به خاطر کرونای عوضی مجبورم تو خونه ورزش کنم☹

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۸ کیلو تو چند روز🤔🤔🤔

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

تو یه ماه هشتا کم کردم و ۵ سانت دور شکم

هیچ خطری نداره من چندساله دارم میگیرمش دوره های کوتاه مدت

ببخشید سرکار هستم اگه دیر جواب میدم بچه ها به نظر من اگه واقعا دوست دارید درست و اصولی پیش برید با هم شروع کنید فقط خواهشا کامل راجع بهش تحقیق کنید خیلی اطلاعات تو نت هست و اینستا هرجا مشگل داشتید درخدمتم من تا شب یه سری عکس قبل و بعد خودمو میفرستم که انگیزه بگیرید

عکس غذاهامو میزارم‌من چون شاغلم و بچه امم مریضه خیلی تایم غذا درست کردن ندارم خیلی سریع همه چی رو ردیف میکنم تمرینات ورزشی هم یه سری مربی ام واسم میفرسته که تو خونه انجام میدم اما چون ممکن آسیب زا باشه واسه شما پیشنهاد میدم‌فعلا فقط پیاده روی برید و یه سری حرکات ساده با کش پیلاتس 

واسه شروعش اذیت نشدی

عزیزم شروعش سخت نیست ادامه دادنش سخته اما وقتی ببینی که چقدر عالی داری کم میشی حال میکنی 

حالا فرصت کنم عکس غذاهامو میزارم فقط چون خیلی عجله ای آماده اشون میکنم ظاهرشون زشته اما بینهایت خوشمزه است

بچه ها یه توضیح مختصر و مفید بدم براتون اولا کسایی که عاشق گوشت هستند و چربی این رژیم واسشون عالیه 

شما کربوهیدرات رو محدود میکنید یه سری چیزها ممنوعه مثل سیب زمینی و نون و میوه و شیرینی 

اما گوشت سبزیجات روغن و چربی های حیوانی و نارگیل توت فرنگی زیتون آووکادو و قارچ محدود بادمجان و کدو آزاده البته بعضی سبزیجان محدودیت مصرف داره 

و خوبی بعدیش اینه که بعد یه مدت شما سیری به مدت طولانی و دلت هیچی نمیخواد اونجاست که بدنت میشه کوره چربی سوزی

من برای شروع رژیمم اینا رو خریدم گوشت گوساله پنیر خامه ای خامه زیتون سرشیر ماست چکیده اسفناج کرفس بادوم درختی که بعدا آرد درست کردم باهاش روغن حیوانی کره حیوانی جگر سفید دنبه قلم گوساله سنگدون گوشت بوقلمون گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده گوستفند سوسیس ۹۰ درصد و ژامبون ۹۰ درصد پنیر پیتزا کاهو و گوجه و خیار قارچ و پیاز  ماهی قزل و تن ماهی البته سوسیس و کالباس خیلی کم استفاده میکنم یه ماه کافی بود برام الان برای شروع ماه دوم باید دوباره خرید کنم