2821
2789
عنوان

دلمون پوسید

124 بازدید | 11 پست

هرکی جوک خنده دار داره بگه ..مردیم از استرس کرونا 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

کسی نبود؟

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جک

اون جک (بالا بر ماشین)جوک درسته 

کارت عروسی باباننه ی رفیقمو پیدا کردم

تاریخش21 تیر 63 بود.

تاریخ تولد رفیقم 20 فروردین 64!

مهلت ندادن شب شه!

معلوم نیس رفيقم عامل ازدواج بوده یاحاصل ازدواج!😐😂😂

یک صلوات میفرستی؟

دیروز یه گناه کردم بعدش پشیمون شدم گفتم لعنت بر شیطون

یهو شیطون ظاهر شد گفت لعنت بر خودت، لعنت بر جدو آبادت من عمرا عقلم به این کاری که تو کردی میرسید ://

یک صلوات میفرستی؟
کارت عروسی باباننه ی رفیقمو پیدا کردم تاریخش21 تیر 63 بود. تاریخ تولد رفیقم 20 فروردین 64! ...

خخخخ باحال بود 

ﻓﻮﺍﯾﺪ ﺟﻮﺭﺍﺑﻬﺎﯼ ﺯﻧﺎﻧﻪ ﻭ ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ !!

ﺯﻧﺎﻧﻪ :

ﺻﺎﻓﯽ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ

ﺻﺎﻓﯽ ﺁﺏ ﻏﻮﺭﻩ

ﺩﻭﺵ ﺣﻤﺎﻡ

ﮐﺶ ﻣﻮ

ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﭘﻮﻝ ﻭ ﺍﺷﯿﺎ

ﮐﻤﺮﺑﻨﺪ ﺷﻠﻮﺍﺭ !!!

ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ :

ﮐﺸﺘﻦ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﻣﺰﺍﺣﻢ

ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺍﺳﭙﺮﯼ ﻓﻠﻔﻞ

ﻣﺎﺩﻩ ﺑﯿﻬﻮﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻕ ﻋﻤﻞ