2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم روش قاب عکس و گل پتوس اینا میزارم قشنگ میشه

ببین چسب مخصوص واسه دیوار ندارن.بکنی چسب بزنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آهان چه سخت😕

خیلی😭 خودم خیلی حساسم 

نمیدونم چرا بعضیا ب خاطر دیوار یا پریز ناخوشایند رفتار میکنن آخه کلا تو یزد خونه اتش بیشتر اینجوریه 

تازه ما جای خیلی خوب میشینیم ینی منطقه

البته ی خونه های خیلی لوکس تو همین منطقه هست اما دیگه خیلی گرونه

خیلی😭 خودم خیلی حساسم  نمیدونم چرا بعضیا ب خاطر دیوار یا پریز ناخوشایند رفتار میکنن آخه کلا ت ...

ول کن توام..خیلیم خوبه😳وسیله مهمه که خدا روشکر وسیله هات قشنگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اون زرشکیه چیه رو مبل    

سوتی نیست ...

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
دونه ای ۶۰ یکی هم برو جای میز نهار خوری گرفتم 🤭

تموم شده شو بعدا عکس بذار