2777
2789
عنوان

ماسک

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 51 پست
🌷🌷🌷 *حکایتی زیبا درباره حق الناس حتما بخونید* ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺳﺮ ﺳﺒﺰ ﻭ ﺷﺎﺩﺍﺏ ﺣﮑﻤﺮﺍنی ﻣﯿﮑﺮﺩ ...

دقیقا مو رو از ماست میکشن بیرون 

اگه دوست داشتی تاپیک رویایی صادقه منو بخون 

تو همن تاپیک صفحه دومش یه لینکی گذاشتن برای سال ۹۴ هست بخونش عالیه

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم رفته بود بگیره میگه یه زنه اومده بود میگفت50تا ماسک میخواست.اخه تو این وضع😕

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اینجا که مبتلا ب کرونا داره ...اینجا چیکار میکنن😂😂

من که نه والا نمیتونم برم ولی چند نفر رو دیدم و شنیدم گفتن میریم شمال فکر میکنن اونجا از تهران وضعش بهتره حتی یه آقایی میگفت نمیزارم دخترم بره مدرسه میبرمش شمال به خدا راست میگم من شخصا از زبونش شنیدم 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
وزیر بهداشت گفت اونقدرماسک مجانی بدیم که حال کنین  عجله نکنین نخرین ازین گرونها

مثل بقیه حرفهاشونه بیان جلوی این دلال هارو بگیرن تا اون موقع مبتلا میشیم که

مثل بقیه حرفهاشونه بیان جلوی این دلال هارو بگیرن تا اون موقع مبتلا میشیم که

وقتی مردم همه حجوم میبرن میخرن معلومه این عوضیا هم عشقی قیمت میدن دیروز یکی اومد ۷۲۰هزار ماسک خرید 

همینان همه چی روگرون کردن

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
دقیقا مو رو از ماست میکشن بیرون  اگه دوست داشتی تاپیک رویایی صادقه منو بخون  تو همن تاپی ...

چشم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
من که نه والا نمیتونم برم ولی چند نفر رو دیدم و شنیدم گفتن میریم شمال فکر میکنن اونجا از تهران وضعش ...

مدرسه های اینجام از دیروز تعطیله ..فردام تعطیله ...دانشگاهام تعطیله ..حتما اوضاع بحرانیه که تعطیل کردن .....جای اون بنده خدا بودم نمیومدم شمال........

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
وقتی مردم همه حجوم میبرن میخرن معلومه این عوضیا هم عشقی قیمت میدن دیروز یکی اومد ۷۲۰هزار ماسک خرید&n ...

خب به اونهایی که تعداد زیاد میخوان نفروشن دیگه وقتی کسی دوتا میخواد که نباید انقدر گرون بخره 

میخواد چیکار اینهمه😒

چه بدونم حتما میخواسته بفروشه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
خب به اونهایی که تعداد زیاد میخوان نفروشن دیگه وقتی کسی دوتا میخواد که نباید انقدر گرون بخره 

آره این حرف منطقیه 

ولی مردم ما همه دشمن همیم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩