البته بارم میگم دوربینم تو شب و نور اتاق خوب نمیندازه رنگ ها رو رنگش صورتی یواش هست(کالباسی یواش)
تازه اسباب کشی کردم این خونه رو خودش پرده زبرا داشت ولی دلم میخواد دربیارم پرده های خودمو بزنم که حریر و والان داره
بزنی رو عکس بزرگ میشه
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فرشتونم خوشگله حتما این پرده رو بردارید فک کنم با پرده حریر خوشگل تر میشه
اه دیدی
فکرکردم عکس تار نشون میده دوباره فرستادم
ممنون
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
ممنون این مبلا با پرده و کلاسیک و لوستر قشنگ میشن...بد شانسیم این خونه لوستر هم نمیخوره نور سقفی و دیواری داره تو عکس هم معلومه...اصلا جای لوستر نداره
ولی من خونه کلاسیک دوست دارم واقعا و اصلا خونه های مدرن چشممو نمیگیره
انشاالله ک خونه میخرید عزیزم من هم از کلاسیک خوشم میاد هم مدرن البته خلوتش خونه یکی از فامی ...
ممنون
خونه داریم ولی شهر دیگست باید اونو بفروشیم تا تو کرج بخریم(الان اومدیم مهرشهر کرج) دیگه فعلا اونو رهن دادیم اومدیم خودمون مهرشهر رهن کردیم
آره شلوغ و اینا خوب نیست منم دوست ندارم...خونه خودمم سعی کردم خیلی خلوت نگه دارم که چشم اذیت نشه
چه خوب عزیزم انشالله ک هر چیزی ک خواسته دلتونه براتون اتفاق بیوفته