این عکس رو ببین مبل ژوبین هست عکس دومت ولی با رنگ دیگه ببین چقد خوشگله
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
بابام عاشق رنگ طلایی کلا از رنگ شاد و زر و برق دار خوشش میاد اصلا از مبل های چستر خوشش نمیاد چون ز ...
منم همینطورم
روشن و براق دوست دارم
حقیقتش از چسترهم خوشم نمیاد
این مبل صورتیه که فرستادم مبل خودمه ولی شبه خوب نیوفتاده تو عکس...واقعیش خیلی خوشرنگ تر و جذاب تره
خیلی خوشگله مبارکتون باشه خیلیم خوش سلیقه هستید رنگش جذابه به نطرم مبل خودشو تو خونه نشون میده و ...
ممنون عزیزم اگه بخوای یه عکس از چیدمان کلیش هم میدم بهت الان ببینی تو خونه چطوریه