2777
2789
خوب عزیز دلم نظر پدر بزرگوارت رو بپرس. ماها تو نی نی سایت کلا سلیقه مون برا با تحربه ها جذاب نیست. ق ...

خوشش اومده

حالا با زور از مبل های خیلی شلوغ به این راضی شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم چستر دوس دارم ولی چون مجردم سلیقه پدرو مادرم در اولویته پدرم ازمبل چستر اصلا خوشش نمیاد ب ...

منم مدل های کلاسیک دوست دارم

عاشق دیزاین های قدیمی و انگلیسی و ویکتوریایی هستم 

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
من خودم چستر دوس دارم ولی چون مجردم سلیقه پدرو مادرم در اولویته پدرم ازمبل چستر اصلا خوشش نمیاد ب ...

اگه برا پذیرایی میخرین کلاسیک بگیرین اگه برا خودتون و برا اتاق نشیمن میخرین چستر بخرین ک راحتم هس

الان به نطرتون چطوره؟؟ قشنگه؟

بله عکس دوم قشنگه اسمشم مدل ژوبین هست

فقط یه رنگ دیگه باشه که بیشتر به چشم بیاد

من دوست دارم مبل کلاسیک چوبش یا قهوه ای باشه یا طلایی...چوب سفید ابهت مبل کلاسیک رو کم میکنه

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
اخه اکثرا گفتن قشنگ نیست بااینک من هروقت اینجا عکس ازمنزل کاربرا دیدم مبلاشون چنگی به دل نمیزده

اینجا مثلا مبلای خیلییی ساده میپسندن.ولی به نظرمن مبل باید یکم روح داشته باشه .نظرخودت مهم باشه نه بقیه