2777
2789

نه خیلی شلوغ پلوغ . به نظر قدیمی شده دیگه خیلی کلاسیک . عتیقه شده از کلاسیک گذشته

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی شلوغ پلوغ . به نظر قدیمی شده دیگه خیلی کلاسیک . عتیقه شده از کلاسیک گذشته

اخه عزیزم پدرم از مبل های شلوغ و نیمه سلطنتی یا سلطنتی خوشش میاد

بااینک من راحتی یا چستربیشتر دوس دارم ولی خونه خودم نیست ک پس نظراونا مهم تره

بعد اصلا این مبلا قدیمی نشده من تو همه مبل فروشی ها این مدل و چستر رو دیدم

ببین هرررررچی خودت دوست داری بخر....اگه بنظر دیگرون اهمیت بدی بعدا دلت و میزنه،الان فانتزی سبک چستر ...

من خودم چستر دوس دارم

ولی چون مجردم سلیقه پدرو مادرم در اولویته

پدرم ازمبل چستر اصلا خوشش نمیاد

به خونمونم اینجور مبل بیشترمیاد تا راحتی وچستر

اخه عزیزم پدرم از مبل های شلوغ و نیمه سلطنتی یا سلطنتی خوشش میاد بااینک من راحتی یا چستربیشتر دوس د ...

خوب عزیز دلم نظر پدر بزرگوارت رو بپرس. ماها تو نی نی سایت کلا سلیقه مون برا با تحربه ها جذاب نیست. قطعا نظر ایشون حرف اول و اخر رو میزنه. اخرشم کولر رو خاموش می کنن

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

آره خوبه فقط یه رنگ بهتر

البته من اعتقاد دارم هی چیزی رو باید با توجه به قیمتش سنجید و نظر داد...مبل خیلی قشنگ هم هست که 35 میلیونه خب ولی بخاطر گرونیش ارزش خرید نداره یه مبل ظاهرش متوسطه ولی قیمتش خیلی کمتره یک چهارم اولی خب ارزش خرید بیشتری داره

اون مبل پشتیش  هم خوبه فکر کنم اسمش مدل ژوبین هست اون پشتی

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.