2821
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 40 پست
من محلولشم‌ میزنم .‌اما شبایی که یادم میره فرداش موهام کمتر میریزه ‌ .نمیدونم ادامه بدم یا نه گفته ح ...

من دوماه استفاده کردم کاملاخوب شدریزش موم،،،شایدیکی دیگه بگیرم واسه محکم کاری قشنگ ریشه موهاموتقویت کنم

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از نسخه های درمانی استاد حکیم خیر اندیش هم میتونید استفاده کنید

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
من دوماه استفاده کردم کاملاخوب شدریزش موم،،،شایدیکی دیگه بگیرم واسه محکم کاری قشنگ ریشه موهاموتقویت ...

خب خدا رو شکر . دعا کن برا منم قطع شه 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
من دوماه استفاده کردم کاملاخوب شدریزش موم،،،شایدیکی دیگه بگیرم واسه محکم کاری قشنگ ریشه موهاموتقویت ...

مچکرم ، فقط متوجه نشدم بالاخره شامپو بزنن یا قرص بخورن یا آمپول بزنن یا محلولو استفاده کنن ؟ کدومش🤔

مچکرم ، فقط متوجه نشدم بالاخره شامپو بزنن یا قرص بخورن یا آمپول بزنن یا محلولو استفاده کنن ؟ کدومش🤔

من شامپورویک روزدرمیان تقریبامیزدم،وقرص بیوتین روزی یکی

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.

اگه ازمایش داده مشکل هورمونی نداشته من این دارو هارو معرفی میکنم ریزش مو منو ظرف یه ماه کاملا قطع شد

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون
اگه ازمایش داده مشکل هورمونی نداشته من این دارو هارو معرفی میکنم ریزش مو منو ظرف یه ماه کاملا قطع شد

مچکرم لطف کردین عکس وسط تقویت پوست وناخن نوشته اسمش معلوم نیست. میشه بهم بگین .بعد این دوتا فرص آخریا یکی ان ؟

نه,بعضی ها هورمون مردونه دارن و سرشون مثه مردا کم مو میشه

آها نه خیلی پر مو بودن به مرور زمان دارن ماهاشونو از دست میدن برای نظافت واینجور چیزاهم نیست چون براشون تمیزی موهاشون مهمه ، من فک میکنم برای حرصو جوش باشه 

مچکرم لطف کردین عکس وسط تقویت پوست وناخن نوشته اسمش معلوم نیست. میشه بهم بگین .بعد این دوتا فرص آخری ...

اولی که محلول صبحا 

دومی شامپو هفته ای دو بار

سومی قرص درموبلا هرشب

چهارمی اتیسرون روز پنجم پری به مدت 21روز هر روز

پنچمی استازولامید شبی یه دونه

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون