زینا۷۸ مدیر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2638 عنوان ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 40 پست سلام ، یکی از بستگانم ریزش مو داره ، خانم هستن و ریزش موشون زیاده کف سرشون خالی شده خیلی بده ، دکترم میری فایده نداره یه قرص ویه شامپو میده راهکاری ندارین ،ایشون خیلی ناراحتن بابت ریزش موهاشون. 1398/12/04 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alijenab__eshgh عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 2893 من محلولشم میزنم .اما شبایی که یادم میره فرداش موهام کمتر میریزه .نمیدونم ادامه بدم یا نه گفته ح ... من دوماه استفاده کردم کاملاخوب شدریزش موم،،،شایدیکی دیگه بگیرم واسه محکم کاری قشنگ ریشه موهاموتقویت کنم یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
زینا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2638 کمبود زینک,کم کاری تیرویید نداره ؟ نه مشکل تیروئید ندارن
عشق، عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 1284 از نسخه های درمانی استاد حکیم خیر اندیش هم میتونید استفاده کنید بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾ إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
joliedame عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 10148 من دوماه استفاده کردم کاملاخوب شدریزش موم،،،شایدیکی دیگه بگیرم واسه محکم کاری قشنگ ریشه موهاموتقویت ... خب خدا رو شکر . دعا کن برا منم قطع شه Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts بگو آمین😂😂😂
joliedame عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 10148 دوستان کسی برا مشکل هورمون مردونه چاره داره؟؟ Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts بگو آمین😂😂😂
alijenab__eshgh عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 2893 خب خدا رو شکر . دعا کن برا منم قطع شه انشاالله عزیزم😍 یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
زینا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2638 من دوماه استفاده کردم کاملاخوب شدریزش موم،،،شایدیکی دیگه بگیرم واسه محکم کاری قشنگ ریشه موهاموتقویت ... مچکرم ، فقط متوجه نشدم بالاخره شامپو بزنن یا قرص بخورن یا آمپول بزنن یا محلولو استفاده کنن ؟ کدومش🤔
زینا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2638 مشکل هورمونی چطور ؟شاید هورمون مردونه داره هورمون مردونه منظورتون اینکه مثلاً یه چندتا مو زیر چونه در میاد؟
alijenab__eshgh عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 2893 مچکرم ، فقط متوجه نشدم بالاخره شامپو بزنن یا قرص بخورن یا آمپول بزنن یا محلولو استفاده کنن ؟ کدومش🤔 من شامپورویک روزدرمیان تقریبامیزدم،وقرص بیوتین روزی یکی یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
تنها1399 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2762 اگه ازمایش داده مشکل هورمونی نداشته من این دارو هارو معرفی میکنم ریزش مو منو ظرف یه ماه کاملا قطع شد قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست.... هنریک ایبسون
بیتا_مامان_باران عضویت: 1390/10/22 تعداد پست: 1219 من دکتر رفتم یه دوره هیر ویت بهم داد با شامپو Squaphane عالیییییی بود اما متاسفانه دیگه این شامپو هیچ جا نیست🙄
زینا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2638 اگه ازمایش داده مشکل هورمونی نداشته من این دارو هارو معرفی میکنم ریزش مو منو ظرف یه ماه کاملا قطع شد مچکرم لطف کردین عکس وسط تقویت پوست وناخن نوشته اسمش معلوم نیست. میشه بهم بگین .بعد این دوتا فرص آخریا یکی ان ؟
زینا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2638 نه,بعضی ها هورمون مردونه دارن و سرشون مثه مردا کم مو میشه آها نه خیلی پر مو بودن به مرور زمان دارن ماهاشونو از دست میدن برای نظافت واینجور چیزاهم نیست چون براشون تمیزی موهاشون مهمه ، من فک میکنم برای حرصو جوش باشه
تنها1399 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2762 مچکرم لطف کردین عکس وسط تقویت پوست وناخن نوشته اسمش معلوم نیست. میشه بهم بگین .بعد این دوتا فرص آخری ... اولی که محلول صبحا دومی شامپو هفته ای دو بارسومی قرص درموبلا هرشبچهارمی اتیسرون روز پنجم پری به مدت 21روز هر روزپنچمی استازولامید شبی یه دونه قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست.... هنریک ایبسون
زینا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2638 اگه ازمایش داده مشکل هورمونی نداشته من این دارو هارو معرفی میکنم ریزش مو منو ظرف یه ماه کاملا قطع شد میشه طرز استفادشونم بهم بگین .خیلی خیلی ممنووووووونم🌷⚘🌷