2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 58 پست
خوابم نميبره يكم عصبي شدم امشب از حرفاي خواهر هم عروسم سرشام گفتم معدم درد ميكنه ميگه اوووووو خوبه پ ...

وا چرا همیچین حرفی بزنه بهت واقعا دلت یه جوری میشه میدونم منم همه اینا رو پشت سر گذاشتم هنوز که هنوزه تیکه میشنوم تز دورو بریا

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

٢٠هفته ام

خدا واست نگه داره گلم

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
وا چرا همیچین حرفی بزنه بهت واقعا دلت یه جوری میشه میدونم منم همه اینا رو پشت سر گذاشتم هنوز که هنوز ...

خدايي فرهنگ قشنگي نداريم خيليا آرزوشونه كه فقط يه بچه سالم داشته باشن ولي از بچگي اينو كردن تو مغزمون كه جنس برتر پسره من كه ١سال بعد زايمانم دوباره اقدام ميكنم واسه بارداري خيلييي دلم پسر ميخواد

خوابم نميبره يكم عصبي شدم امشب از حرفاي خواهر هم عروسم سرشام گفتم معدم درد ميكنه ميگه اوووووو خوبه پ ...

شوهر من تا چیزی میخره واسه دخملی میگن خوبه خوبه دختر زاییده واست انقد ولخرجی میکنی اما شوشو جونشو جون دخترم خیلی دوسش داره

خدايي فرهنگ قشنگي نداريم خيليا آرزوشونه كه فقط يه بچه سالم داشته باشن ولي از بچگي اينو كردن تو مغزمو ...

نه بابا دیونه نشی۱سال خیلی زوده دخترت اذیت میشه من الان دخترم۷ماهس میزارم واسه ۲سال دیگه دقیق

شوهر من تا چیزی میخره واسه دخملی میگن خوبه خوبه دختر زاییده واست انقد ولخرجی میکنی اما شوشو جونشو جو ...

منم شوشو همش ميگه اينقد پسر پسر نكن مهم سالم بودن اصلا من ١٠تا دختر ميخوام ولي خوب خودم وسواس فكري پيدا كردم

منم شوشو همش ميگه اينقد پسر پسر نكن مهم سالم بودن اصلا من ١٠تا دختر ميخوام ولي خوب خودم وسواس فكري پ ...

ان شالله زایمان کنی به خیر وخوشی انقد اذیتت کنه که کیف کنی نی نی هوس حاملگی زود به دلت نیوفته

من مادرشوهرم كمكم هست ميخوام پرونده بارداري قبل از ٣٠سالگي بسته بشه 

اینم حرفی گلم هرجور خودت صلاح میدونی

ان شالله زایمان کنی به خیر وخوشی انقد اذیتت کنه که کیف کنی نی نی هوس حاملگی زود به دلت نیوفته

ان شالله دخملي سالم بياد تو بغلم بعدش دوتامون باهم پسرسالم به دنيا بياريم اگه خدا بخواد😍😍😍

ان شالله دخملي سالم بياد تو بغلم بعدش دوتامون باهم پسرسالم به دنيا بياريم اگه خدا بخواد😍😍😍

ان شالله گلم