2777
2789
عنوان

کالری شماری 😭😐

62 بازدید | 11 پست

بچه ها من کالری شماری میکنم واسه لاغری اما کم نکردم هیچ اضافه ام کردم با اینکه یه ماهه باشگاه میرم یه روز درمیون 

نمیدونم اشکال کارم کجاس میشه قشنگ برام توضیح بدین 

قدم ۱۶۳ وزن ۶۸ 😟😟

یه دختر اردیبهشتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم 😭 تو برنامه مقدار غذا بر حسب گرمه ک تقریبی میزنم اما سعی میکنم کمتر نزنم 😭😭😭😭

بهتره جای کالری شماری یه کار دیگه کنی نونو برنجتو کم کن برنج ۶ قاشق بخور نونم اگه سنگکه یکو نیم کف دست کن من ۴ روزه یک کیلو کم کردم با این روش

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

بهتره جای کالری شماری یه کار دیگه کنی نونو برنجتو کم کن برنج ۶ قاشق بخور نونم اگه سنگکه یکو نیم کف د ...

میخوام اب کرفس ام بگیرم بخورم ک معدم پر باشه احساس سیری کنم اینجوری غذا کمتر میخورم 

بنطرت موثره؟

یه دختر اردیبهشتی
میخوام اب کرفس ام بگیرم بخورم ک معدم پر باشه احساس سیری کنم اینجوری غذا کمتر میخورم  بنطرت موث ...

من آب کرفس خیلی دوس ندارم یعنی تا حالا نخوردم برای احساس سیری بهتره تو وعده هات پروتئین مصرف کنی مثلا تخم مرغ و مرغو ماهی اینجوری دیر گرسنه میشی همیشه کنار غذاتم سالاد بخور بین وعده هاتم یکی دو واحد میوه بخور اولش یکم آدم کلافه میشه ولی کم کم عادت می کنه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

من آب کرفس خیلی دوس ندارم یعنی تا حالا نخوردم برای احساس سیری بهتره تو وعده هات پروتئین مصرف کنی مثل ...

واقعا مرسی بخاطر راهنمییات خدا کنه تا عید کم کنم

یه دختر اردیبهشتی
670 تا با برنامه مانکن

عزیزم منم دقیقا هم قد و هم وزن شما هستم با مانکن روزی ۱۲۶۰ کالری باید مصرف کنم که هفته ای یک کیلو کم کنم که تا الان تو دو هفته دو کیلو کم کردم مطمنین درس کالریاتو حساب میکنی؟با ترازو یا قاشق اندازه بگیر صبح ها هم قبل از هر چی یکی دو لیوان اب ولرم بخور عالیه