2777
2789
عنوان

اگر دردم یکی بودی چ بودی

149 بازدید | 16 پست

چقد دلم تنگه چقد دلم میخاد بلند بلند زار بزنم و غرورم اجازه نمیده

چقد دلم خونه

چیکار کنم اروم بگیرم؟؟؟

جای غریب و بی کس و کار

چطوری خودمو اروم کنم؟؟؟

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی فکر میکنه مشکلات خودش از همه بزرگتره..... بخواب فردا یادت میرن

هروقت با بغض خوابیدم تو خواب حمله عصبی بهم دست داده میترسم بخابم

😭😭😭😭

من كتاباي زيادي خوندم در مورد قانون جذب همشون مي گن احساست هر چي باشه كائنات چندين برابرش مي كنه اگه مدام احساس ياس و نااميدي داري و همش از زمين و زمان مينالي هر روز اتفاقاي بدتري برات ميافته 

نپرس ک اصلا نمیدونم از کجاش بگم

به خدا توکل کن من همیشه این طور موقع ها به تمام زنای خوبی که میشناسم از حضرت فاطمه گرفته تا حضرت آسیه توسل میکنم باهاشون درددل میکنم ازشون میخوام کمکم کنن بهشون میگم شمام مثل من زن هستید درکم میکنید بعد صلوات نذرشون میکنم وشروع میکنم از همون موقع صلوات میدم همیشم نتیجه میگیرم هر کدوم به ذهنم میاد اسم میبرم،حضرت فاطمه،حضرت زینت،حضرت معصومه...یعنی کاملا آروم میشم چون مطمئنم صدامو میشنون و کمکم میکنن

به خدا توکل کن من همیشه این طور موقع ها به تمام زنای خوبی که میشناسم از حضرت فاطمه گرفته تا حضرت آسی ...

خداروشکر ک راه ارامشتو پیدا کردی

من كتاباي زيادي خوندم در مورد قانون جذب همشون مي گن احساست هر چي باشه كائنات چندين برابرش مي كنه اگه ...

بخدا من اصلا اینطوری نیستم خیلی صبور و مقاومم اما وقتایی ک تا گلو پر میشم واقعا سختمه تحمل کنم چون عادت ندارم دردمو بگم از درون تیکه تیکه میشم

مگه بجز خودش کسی دیگه رو دارم

همین کافیه اینطور موقع ها فکر کن و به این باور برس که خدا حتی از مادر برای آدم مهربونتره چی از این بهتر پس باخودش درد و دل کن انشالله آروم میشی وقتی آدم بدونه خدای به این مهربونی داره که میبینتش و صداش و میشنوه آروم میشه منم برات دعا میکنم انشالله مشکلت به زودی حل بشه 🙏