2777
2789
عنوان

به دادم برسید

233 بازدید | 26 پست

بچه ها من یه مدت پیش یه موضوعی رو به شوهرم گفته بودم که در مورد خانوادش بگد و چیز بدی هم نبود اما شوهر من حرفمو بد برداشت کرد و با خانوادش خیلی تند رفت و این باعث شد اونا فکر کنن من در موردشون دروغ گفتم... امشب بعد از مدتها دیدمشون همش تیکه و ادا داشتن خیلی دلم گرفته من هیچ وقت قصد ناراحت کردن نداشتم... نمیتونم هم بگم شوهرم بد برداشت کرده چون نه کسی باور میکنه و نه من دوست دارم بفهمن شوهرم بد متوجه شده... خیلی حالم بده از تیکه ها و حرفاشو خستم... اونا الان منو به چشم به دروغگو و پست میبینن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به درک هر بلایی سر خانواده شوهر بیاری کمه. به درک. چرا اونقدر بزرگ نیستن که ببخشن یا به رو نیارن؟؟؟ پس حقشونه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
خب چی گفتی چی شده؟ما چه کمکی از دستمون برمیاد؟

نمیدونم فقط میگم کاش کرونا بگیرم خلاص شم از دست همه... فردا هم تو مهمونی میلینمشون بازم میخوان بد نگام کنن و پشت سرم حرف بزنن.. البته حق دارن اخه اونا نمیدونن من پشتشون بد نگفتم

عزیزم کار اشتباه بوده ک نتونستی منظورت درست ب شوهرت برسونی ازاون بدتر هم اینکه شوهرت نباید ب خانواده اش میگفت هرکسی باشه ناراحت میشه پس سعی کن رفع کدورت کنی ب طریقی ک نه سیخ بسوزه نه کباب

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اصلا حق ندارن . تو داری خودتو تنبیه میکنی دختر 

دست خودم نیست خیلی ناراحتم که اشتباهی دعوا شدن اما واقعا من بی تقصیر بودم... راستش من ازشون میترسم... میگم نکنه فردا تو مهمونی گریم بگیره