2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم از پودرش برای شستشو استفاده کردم اما برخلاف تعریفهایی که شنیده بودم بدتر دچار عفونت شدم ...من برای رفع عفونت استفاده کرده بودم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
نمیدونم والا  میترسم استفاده کنم

من خریدم طرز استفادشو بلد نیستم منم یکم میترسم چون عفونت ندارم خیلیم حالم خوبه میگم نکنه استفاده کنم عفونت بگیرم.ولی دوبار سزارین شدم حس میکنم ببخشید واژنم تنگی قبلو نداره البته شایدم اشتباه میکنم ولی گفتم بخرم شاید تاثیر داشته باشه

شرط چاقو مُرد
من خریدم طرز استفادشو بلد نیستم منم یکم میترسم چون عفونت ندارم خیلیم حالم خوبه میگم نکنه استفاده کنم ...

آره منم زیاد تعریف شو شندیم ولی میترسم میگم استفاده نکنم یهو عفونت و کیست و اینا بگیرم 

خدایا شکرت 🙏🏻
من خریدم طرز استفادشو بلد نیستم منم یکم میترسم چون عفونت ندارم خیلیم حالم خوبه میگم نکنه استفاده کنم ...

طبیعی باعث گشادی و ا ژ.....میشه نه سزارین عزیزم.من از شیاف ماریانا استفاده کردم ولی خیلی گرون بود نمیشه پشت هم مصرف کرد ولی چرا برای تنگی موثره.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
حالا چطور باید استفادش کنم؟

سرچ کن تو نت....به میزانهایی که تو نت گفته...با اب بجوشون...بعد از صافی ردش کن و بریز تو  تشت و بشین توش...و یه مقدارشم میتونی با سرنگ ...واژنتو شستشو بدی 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹