2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔😭

112 بازدید | 10 پست

نی نی دوستم بدنیا اومد دوتایی باهم اقدام بودیم اون زودتر از من شروع کرده بود یکسال ک شد نتیجه گرفت منم الان ۷ ماهه ولی هر ماه دبپرس تر از ماه دیگ میشم 

چندوروز پیش نی نیش بدنیا اومد خدا نگهش داره انشالله از همه رو نگه داره بحث حسودی نیست ولی عکساشو ک دیدم دلم خیلی شکست دلم نی نی میخوااااد خداااااااایا حالم خیلی بده نمیدونم حکمتش چیه میدونم خیلیا ۷و۸ سال بیشتره منتظرن ولی صبر اون زمانو ندارم و مشکل دارم دکترم گفت بعد دارو نشه برم رویان 😭😔😔😔😔

خدایا من معجزه میخوام 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکلت به خدا باشه هر چی صلاح باشه همون میشه چیزی که خودت دخالتی توش نداری نباید اینقدر ناراحتت کنه ت ...

ممنون اروم شدم با این حرفتون ⚘

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
حتما هنوز وقتش نیست عزیزم... زیادم نیست از موقع اقدامت.  ان شاالله به زودی خدا یه نی نی سالم به ...

اره خودمم ی وقتایی میگم‌شاید الان وقتش نیست حکمتش بعدا مشخص میشه ولی ب این فکر میکنم نخواد بهم بده حالم بد میشه اخه من اوایل ازدواجمون شوهرم خیلی اصرار میکرد ک بیا اقدام کنیم ولی من ناشکری کردم گفتم زوده 😔