2777
2789
عنوان

نوزادم

158 بازدید | 17 پست

نوزاد سه روزه ام هرکاری میکنم سینه ام رو نمی گیره نوک سینه ام يذره پهنه و مسطح . میک نميزنه که درست شه . جاري ام میاد شیر اون رو ميخوره و شیر من تو اون لحظه کل لباسم رو خیس میکنه رابط پستان رو هم امتحان کژدم نمیشه که نمیشه چیکار کنم خیلی ناراحتم 

اتل متل توتوله

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا میذاری جاریت شیر بده اخه

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

اگه بچه جاریت بزرگتره نذار شیر بده اون شیر واسه نوزاد سه روزه مناسب نیست یکم بیشتر تلاش کن شاید گرسنه بشه بگیره فعلا شیرتو بدوش با شیشه یا سرنگ بهش بده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

اگر تهرانی تا دیر نشده ببرش انجمن شیر مادر ، تا سینتو نگیره ولت نمی کنن😁😁😁😁

در ضمن اصلا نذار سینه ی کسی دیگه رو بگیره

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️

من بچم نزدیک یکماهشه هنوز زخم سینم خوب نشده یکسره کرم شقاق میزنم بعضی وقتا هم شیرخشک میدم تا کمتر بمکه خوب شه ولی بازم خوب نمیشه دیگه خسته شدم میترسم دیگه کم بیارم بچه کلا شیرخشکی بشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نزار اون شيرش بده سينتو برار دهنش اگه نميگيره شير كمكي بهش بده 

شیر کمکی.با چی.بدم با قطره چکان میدم میگن اون راحته اونو بخوره دیگه سينتو.نمی گیره با چی.بدم بهش

اتل متل توتوله
سينتو.میگیره چرا شقاق شده سينت؟

اره میگیره ولی بد میگیره هاله دورشو نمیتونه بگیره بخاطر همین زخم شده