2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا رفتن مشکلی داشتن یا واسه چکاپ؟  خود ماموگرافی خطرناک نیس پروسه اش؟  بخاطر فشار حین ...

من مادرشوهرم سرطان تخمدان داشتن خداروشکر چهارساله خوب شدن ولی هرسال باید چکاپ سینه بشن

من مامانم رفته

بهتره که نرین، این یه روش قدیمی هست ضررش بیش تر از فایده ش هست. 

اگه خدایی نکرده چیزی باشه با مامو گرافی بدتر میشه ، چون سینه رو پرس می کنه، برای تشخیص روش بهتری هم هست مثل سونوگرافی 

من مامانم رفته بهتره که نرین، این یه روش قدیمی هست ضررش بیش تر از فایده ش هست.  اگه خدایی نکر ...

عزیزم این حرف از خودت میگی یا منبعی چیزی داری

چون من ب دکتر گفتم دعوام کرد گفت این حرفا چیه

خانومای بالای 40سال باید برن و ی روش تشخیصی هس و خود دکتر گف من هرسال میرم

عزیزم این حرف از خودت میگی یا منبعی چیزی داری چون من ب دکتر گفتم دعوام کرد گفت این حرفا چیه خانوما ...

مادر من 25 سال هست که کیست داره هیچ وقت م مشکلی نداشتن،از پارسال که این آزمایش رو دادن میگه سینه م درد میکنه، البته دکتر ماما برای ایشون آزمایش رو نوشته بود، بعد که رفتن متخصص سرطان سینه  دکترگفت نباید چنین آزمایشی می دادی چون وقتی کسی کیست داره نباید به محلی که کیست هست فشاری وارد بشه

اره اتفاقا مامانم از  دکتر ماما پرسیده بود این آزمایش خطر نداره دکتر عصبانی که من می دونم و. . . 

خلاصه این تجربه شخصی بود

بین دکترا هم اختلاف زیاده که این آزمایش خوبه یا نه!!

مادر من 25 سال هست که کیست داره هیچ وقت م مشکلی نداشتن،از پارسال که این آزمایش رو دادن میگه سینه م د ...

عزیزم دقیقا بعد از ماموگرافی درداشون شروع شده بود؟ یعنی ب محض ماموگرافی دردا شروع شده بود یا چند وقت بعدش؟ 

چن تا کیست دارن و ایا کیست هاشون بزرگ بود؟