2821
2789
عنوان

ازدواج

292 بازدید | 17 پست

بچه ها  یکی رو واقعا می‌خوام الان نزدیک دو ساله اما اون از وقتی فهمیده فرق کرده خب 

کلا خیلیییییییییییییییییییییییی 

پیچیده است 

حالا میخوام برای رسیدن بهش  شروع کنم به 

چله ها رو انجام بدم 

و اینکه مزار شهدایی که برا ازدواج هستند 

حالا سوالم اینکه این چله ها  فقط برای ازدواج است یا میشه ازدواج با شخص  خاصی رو. در نظر داشت ؟؟؟؟؟

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا جای تاسف داره 

الان یک لحظه فکر نمیکنی چرا عوض شده و این آدم کلن مناسب ازدواج نیست ..اونوقت میخوای چله بگیری 

همین شما 4 روز دیگه تاپیک میزنی شوهرم اخلاقش فلانه چه دعایی بخونم ..الان وقته دعا نیستااا وقته شناخته و چشم باز انتخاب کردن..احساسی نباشید ..ازدواج جدیه

مزار شهدا واسه ازدواجه 🤔🤔🤔

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
واقعا جای تاسف داره  الان یک لحظه فکر نمیکنی چرا عوض شده و این آدم کلن مناسب ازدواج نیست ..اون ...

هم با عقلم هم با احساسم اونو میخوام 

بیاد منو بگیره قول میدم تایپیک نزنم خوبه؟؟

هم با عقلم هم با احساسم اونو میخوام   بیاد منو بگیره قول میدم تایپیک نزنم خوبه؟؟

نه کمه قول بده پول کارت به کارت کنی به‌حساب نی نی سایتیا😂😂😂😂😂

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
کسی که بخاد با نذر و نیاز بیاد همون بهتر نیاد.من تجربه خوبی ندارم از این چیزا.فقط غرورم شکست و بازیچ ...

خب من هم شکسته تقریبا. تا از این بدتر نشده باید یه کاری کنم 

ولی من حاضر با دعا و نذر بیاد 

ولی بیاد  دله رفته عقلم هم میگه میاد

هم با عقلم هم با احساسم اونو میخوام   بیاد منو بگیره قول میدم تایپیک نزنم خوبه؟؟

همین یک جملت مشخصه که اصلا به تنها چیزی که فکر نکردی منطق هست ..از وقتی فهمیده دوسش داری فرق کرده ...مطمئنی نمیخواد دلسردت کنه که دست از سرش برداری ...غرور و حرمت نفس خیلی مهمه ها

همین یک جملت مشخصه که اصلا به تنها چیزی که فکر نکردی منطق هست ..از وقتی فهمیده دوسش داری فرق کرده .. ...

چی بگم 

واقعا من کم آوردم مخم ترکیده خب 

می‌خوام این بشه همین