2777
2789
عنوان

ساعت ۹

127 بازدید | 12 پست

امشب راس ساعت ۹شب همزمان با کل کشور سوره ی یاسین خوانده می شود .

هر کجا هستید همه با هم همنوا شوید ..عزیزان شبکه سراسری اعلام کرد و گفت:  

برای سلامتی کل مردم ایران ..سوره ی یاسین خوانده شود ..هدف از خواندن رفع مشکلات ومصیبت ها وگرفتاریهای کل مردم ایران می باشد تا دوباره آرامش به کشور باز گردد ...

خواهشمند یم که راس ساعت ۹ با کل کشور سوره ی یاسین فراموش نشود..

🌸.لطفا پیام و تا جایی که میتونین نشر دهید.

"التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبکه چند اعلام کرد؟؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

تلویزیون اعلام کرد یاسین بخونید؟؟؟؟؟؟ 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

عزیزم من خودم نگفتم تو کانالی گذاشتن منم گذاشتم حالا ضرر نداره ک یه سوره هست

ضرر نه 

فقط برام سوال پیش اومد

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️