2777
2789
عنوان

بی پولی دروغی بابام

280 بازدید | 15 پست

سلام ، بابای من همش الکی به ما میگه پول ندارم که برامون چیزی نگیره ، اصلاً ما اهل بریزو بپاشو اصراف نیستم فقط عیدا میریم برای خریدهمونم بهمون میخوا نه یعنی هرسال همینه ها جونش در میاد به منو مامانمو خواهرم پول لباس بده . همش تمام تلاششو میکنه به ما پول نده .

واااا پس پولارو به کی میده؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید واقعا نداره

یا شایدم خسیسه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
از کجا میدونی الکی میگه؟

برای همه خرج میکنه بعنی یکی بهش میگه پول میخوام ( تو محیط کار بیشتر وفامیلاش) میده به خصوص مادرش ویکی وام میخواد گیره ضامن میشه اونم برای مبلغ زیاد اونوقت اون طرفش همش میخواد بپیچونه که  قسطای وامو نده که بابای من بده اوقت منو مامانمو آبجیم هی حرص میخوریم تو این خونه . 

بعضیا ذاتا خساست دارن دست خودشونم نیس

در اصل برای همه داره فقط برای خونه وزندگیشو زنو دختراش پول خرید نداره.یعنی نه اخلاق داره نه میدونه چه جوری باید با خانوادشو بچه های ش رفتار کنه. همش پرخاشگری وتهدید میکنه و دستشو رو ما بلند میکنه که ایشالا دستش قطع شه .

یعنی روزی نیست آرزوی مرگشو نکنم.

در اصل برای همه داره فقط برای خونه وزندگیشو زنو دختراش پول خرید نداره.یعنی نه اخلاق داره نه میدونه چ ...

توکلت بخدا باشه.فقط ب بدیهاش توجه نکن چون شما که نمیتونی تغییرش بدی فقط حرص میخوری