2777
2789

نفروش ضرر میکنی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفروش 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

والا چی بگه آدم

ما برا عروسیمون داشت مثل الان گرون میشد فوری رفتیم سرویس و حلقه و النگو خریدیم😓 گرمی ۱۴۵۰۰۰ تومن

بعد چند هفته شد ۹۰ هزار تومن

😶

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
گرون میشه خیلی زیاد

تا چقدر بالا میره من یه مقدار پول دارم الان  دست دوم بخرم میترسم پایین بیاد پشیمون بشم نمیدونم بخرم یا نه

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
تا چقدر بالا میره من یه مقدار پول دارم الان  دست دوم بخرم میترسم پایین بیاد پشیمون بشم نمیدونم ...

والا الان ریسکه خریدن ولی پارسال یدفعه ای اوم پایین ولی الان بخاطر این تحریم های جدید ریسکه 

برای مامان شدنم لطفا صلوات بفرس
والا الان ریسکه خریدن ولی پارسال یدفعه ای اوم پایین ولی الان بخاطر این تحریم های جدید ریسکه 

۴۷۰ که بود نخریدم یعنی برمیگرده به اون قیمت؟

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...