2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین

51 بازدید | 10 پست

من نامزدیمو بهم زدم امروز مادر نامزد زنگ زده میگه یه فرصت دیگه بده کوتاه بیا پسرم خیلی بهم ریختست میگه میایم خونتون بگین چیکار کنم؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره برای چی بهم زده باشی 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پسرش چه مشکلی داشته که به هم زدی؟

کار ثابت نداشت دنبال کار بود و رو بعضی چیزا هم خیلی حساس مثلا اصلا حوصله رانندگیو نداشت احتلاف عقیده هم داشتیم

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

کار ثابت نداشت دنبال کار بود و رو بعضی چیزا هم خیلی حساس مثلا اصلا حوصله رانندگیو نداشت احتلاف عقیده ...

خب واقعیت اینه که تو این دوره زمونه بدون حقوق و کار ثابت نمیشه زندگی کرد 

اختلاف عقیده باید ببینی چی هست

ولی در کل مردی که مسولیت پذیر نباشه نمیشه باهاش زندگی کرد 

در اون صورت باید کل مسولیت به گردن زن باشه

فقط سوال من اینه از اول میدونستی شغلی نداره چرا باهاش ازدواج کردی؟

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
خب واقعیت اینه که تو این دوره زمونه بدون حقوق و کار ثابت نمیشه زندگی کرد  اختلاف عقیده باید بب ...

شغل ثابت نداشت ولی درامد داشت تو بورس سرمایه گذاری میکرد ما عقد نیستیم فقط نشون اورده بودن

شغل ثابت نداشت ولی درامد داشت تو بورس سرمایه گذاری میکرد ما عقد نیستیم فقط نشون اورده بودن

خب این خیلی خوبه الان دستت خیلی بازه برای هر تصمیمی

توصیه من اینه تا عقد نکردین و اسمتون تو شناسنامه هم نرفته اگه قرار به ادامه رابطه داری حتما حتما برید پیش مشاور که تشخیص بده برای ازدواج با هم خوب هستید یا نه

اگرم که واقعا نمیخای ادامه بدی که هیچی

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹