2777
2789
یعنی عزیزم سیم عوض نمیکنه؟  آخه دکتر ندیدم، دستیارش منو دید، ماه اولم بود الان اصلا دردی هم ن ...

باید اول دکتر معاینه کنه بعد ب دستیارش بگ ک چ کاری انجام بده .. برا من اینجوری بود ک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اون کش رنگی ها که رو دندونم میذاره و من میگم

ن عزیزم ی کش دیگ هم داره ک از سیمای دندون بالات ب سیم دندون پایینت وصل میکنی خودت اونو میگم .. البته بستگی ب نوع دندون هم داره

آره برا چک تو ماشینم، میذارم

برا چک درسته عزیزم 

خیلی طول نمیکشه فقط همین کشا عوض میکنه و تامام 

اگه سیمت ثابت باشه هر بار عوض نمیکنن گاهی اوقات

این صبر که من میکنم افشردن جان است:) 
یعنی هنیشه سیم عوض نمیکنه؟

برا من بعضی اوقات،سیم دندون بالارو عوض میکنه و بعضی مواقع هم پایین.بعضی وقتا هم یه کارای دیگ انجام میده.مثلا یه بار برام بایت گذاشت وااای اصلا تا چند وقت نمیتونستم خوب حرف بزنم.البته خب کار هرکسی با توجه به دندوناش فرق میکنه.من کلا مشکل فک دارم

والا اصلا دستیارش اومد کش عوص کرد، دکتر نیومد 

چون اولین جلسه معاینه بود و اون سیمو هم تازه گذاشته و فعلا حرکت خاصی نداره برا همین دفعه بعد ک بری عوض میکنه چون تا اون موقع دندونات یکم مرتب میشه و میکشه و باید عوض کنه چون سیم دیگه خاصیتشو از دست میده و به دندونات فشار نمیاره

چون اولین جلسه معاینه بود و اون سیمو هم تازه گذاشته و فعلا حرکت خاصی نداره برا همین دفعه بعد ک بری ع ...

ببین عزیزم من یه عکس میدم بهت،پرسید میخوای چه رنگی باشه گفتم همون طوسی، حتی او رینگ یا همون کش عوض نکرد دیگه، الان نگاه کردم دیدم زرده فهمیدم عوض نکرده

خیلی اعصابم خورده تو این وضعیت کرونا دیگه جرات نمیکنم برم مطبش، حتی خودش منو ندید

فقط همون قفلا باز کرد ودوباره بست، تازه بمن گفته شش ماه درست میشه

چون من فقط یه فکم فقط یدونه دندون نامرتبه، انگار دروغ گفته

دکتر خوبی بوده تو شهرمون نمیدونم چرا

تا یه مدت فقط اینکارو میکنن، فکر کنم اسمش سکشنال باشه

عزیزم همه میگن دردشون میگیره من اصلا درد ندارم، دندونام اصلا تغییر خیلی خیلی کمی کرده، خیلی ناراحتم اینهمه پول میدم نکنه کلا درست نشه