2777
2789

سلام دخترم از روز دوم زردشد و با زردی ۱۷بستری شد

بعد چهارشب بستری ک کم کم می اومد پایین بالاخره با هشت مرخص شد

الان داره یک ماهش میشه اما هنوز سفیدی چشماش زردی داره

دکتر اطفال اولی ک بردیم یه هفته پیش گفت همون هشته ولی کارخاصی لازم نیس بکنید برا زردیش

علت اینکه پایین نیومده اینه ک رفلاکسش شروع شده

این زردی چشماش پس کی میخواد بره نگرانم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

عزیزم دختر منم زردی داشت خوبم نمیشد خاکشیر رو تمیز میشستم دو ساعت خیس میکردم بعد صافش میکردم یه قاشق چایخوری آبشو (نه خودشو) با یه قاشق چایخوری عرق کاسنی قاطی میکردم میدادم بهش روزی سه چهار بار میدادم بعد یه هفته کاملا خوب شد دیگه هم برنگشت😊

عزیزم دختر منم زردی داشت خوبم نمیشد خاکشیر رو تمیز میشستم دو ساعت خیس میکردم بعد صافش میکردم یه قاشق ...

مامانم بهش شیر خشت و عرق کاسنی و ترنجبین میداد

اما خاکشیر رو نه

خودم بخورم خاکشیر رو تاثیر داره؟

آخه دکتر اوطفال گفت ترنجبین و شیر خشت و اب قند به بچه بدی دریچه معده رو شل میکنه و باعث رفلاکس میشه ک دختر من الان داره دارو میخوره واسه رفلاکس

دختر شمام سفیدی چشماش زرد شده بود؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم بهش شیر خشت و عرق کاسنی و ترنجبین میداد اما خاکشیر رو نه خودم بخورم خاکشیر رو تاثیر داره؟ ...

بله چشاشم زرد بود ولی اینو که گفتم فک نکنم رفلاکس بیاره  چون دختر منم رفلاکس داشت خودتم بخوری خوبه ولی سعی کن بهش بدی زردی خطرناکه 😓

بله چشاشم زرد بود ولی اینو که گفتم فک نکنم رفلاکس بیاره  چون دختر منم رفلاکس داشت خودتم بخوری خ ...

خیلی نگرانم تو این اوضاع ادم مطب و بیمارستانم نمیتونه بره،به مامان و همسرمم میگم چشاش زرده میگن میره خوب میشه پس چرا نرفته😔

علت زردی نوزادان چیست؟

در ابتدا باید یادتان باشد که این مشکل غیر عادی نیست که تنها برای نوزاد شما اتفاق افتاده باشد، بلکه بیماری زردی در تازه متولدان بیماری بسیار شایعی است. از اینرو بسیاری از والدین این بیماری را در فرزند خود تجربه کرده اند و به همین علت زمانی که به دیدن نوزاد شما می آیند، توصیه های مختلفی را انجام می دهند.

برای مقابله با این پدیده ابتدا باید آن را بشناسید و تشخیص دهید که آیا نوزاد شما به بیماری زردی مبتلا شده است یا خیر؟ سپس برای درمان آن اقدام کنید و باید بدانید که عدم تشخیص و درمان به موقع می تواند نوزاد شما را با خطرات بسیار جدی مواجه کند.

علائم زردی

در بسیاری از موارد علائم زردی نوازد در دومین یا سومین روز بعد از تولد ظاهر می شود و شامل زردی پوست، زردی چشمها و در بسیاری از موارد ضعف و بی حالی است. 

فورا به دکتر مشاور خودتون مراجعه کنید

خیلی نگرانم تو این اوضاع ادم مطب و بیمارستانم نمیتونه بره،به مامان و همسرمم میگم چشاش زرده میگن میره ...

دوست عزیز سلام 

خدا حفظ کنه دختر گلتو

میخواستم بپرسم زردی چشم نوزادتون بالاخره کی رفت 

من پسرم ۲۳ روزشه اوایل برای زردی بستری شد و چند روزم خونه دستگاه گذاشتیم زردیش اومد پایین 

دکتر متخصص نوزادان هم گفت دیگه نیاز به دستگاه نیست و زردیش تمومه گفتم چشماش هست گفت میره 

ولی الان فقط گوشه چشماش خیلی کم زرده 

میخوام بدونم کی میره

خدایا شکرت 🙏🏻