2777
2789
عنوان

توهم بارداری

232 بازدید | 27 پست

به نظرتون چرا من توهم زدم باردارم؟🤔تو اقدام نبودم رابطه ی کم اونم با جلوگیری بی بی هم زدم منفی چند روزی تا موعدم مونده ولی همش احساس ضعف دارم وسط ستون فقراتمم درد میاد همشم خوابه بچه میبینم😂

خدایاشکرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم توهم بارداری دارم رابطه مشکوک داشتم ازشم گذشته 😂دعا میکنم پری بشم 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
من هم توهم بارداری دارم رابطه مشکوک داشتم ازشم گذشته 😂دعا میکنم پری بشم 

منم الان همین وضعیتو دارم 😂😂😂

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 

منم دوماه پیش کلی علایم داشتم مخصوصا اون علامت ناف معروف ک ی هفته ب موعدم شروع شدو فک کردم داره میگیره ک سوزن سوزن میشه و حتما بچه داره ب رحمم مبچسبه باورتون نمیشه ک نافم انقدر دردناک شده بود ک دست شوهرم میخورد جیغ میزدم سرش دراین حد علایم داشتم کلی توهم بارداری و خواب بچه و شوهرمم خواب دیده بود باردارم و اخرشم با ۸روز تاخیر  وبی بی های منفی در کمال بهت و ناباوری پری اومد😉😂

کلییییییی ناراحت شدیم و ضدحال خوردیم

اینماهم بعد ۱۳روز تاخیر پری شدم بی بی هامم همه منفی

دیگ میخواستم جرئت کنم برم آز بدم😂اما بجاش رفتم سونو و دکتر ک دارو بگیرم ولی گفتن ۱۱سیکل بیا

منتظر اونروزم شدیدا ببینم وضعیتم چجوریه دعام کنین دوستان ک اینماه نتیجه بگیرم😔🌸

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
منم الان همین وضعیتو دارم 😂😂😂

به خدا گفتم ببین الان وقتش نیست خودت هوامو بگیر اخه خواب نی نی هم دیدم 😂خدا کنه بشیم این ماه دو هفته باید صبر کنم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
به خدا گفتم ببین الان وقتش نیست خودت هوامو بگیر اخه خواب نی نی هم دیدم 😂خدا کنه بشیم این ماه دو هفت ...

ولی چ حس غریبیه هم دوس داری نباشی ک هم علایمو داری دوس داری واقعی باشه اصن یه وضیه😂بنده خدا اونایی ک چشم انتظارن چقد حسش سخته

خدایاشکرت...
به خدا گفتم ببین الان وقتش نیست خودت هوامو بگیر اخه خواب نی نی هم دیدم 😂خدا کنه بشیم این ماه دو هفت ...

بابا ما فقط باید استرس بگیریم شوهرا هیچین  دیشب میگم بهش  اینجوریاستا حواست بود ؟؟میگه من که خوابالو بودم یکی دو بار خودت میدونی ولی سعی کن حامله نباشی یعنی منطقش از پهنا تو حلقمه  از صبح بلند شدم زعفرون خوردم  نذر یه تسبیح صلوات واسه من وتو  زود بشیم 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
منم دوماه پیش کلی علایم داشتم مخصوصا اون علامت ناف معروف ک ی هفته ب موعدم شروع شدو فک کردم داره میگی ...

انشالله نتیجه میگیری

ولی چ حس غریبیه هم دوس داری نباشی ک هم علایمو داری دوس داری واقعی باشه اصن یه وضیه😂بنده خدا اونایی ...

من اصلا دوست ندارم اصلا چون نمیخایم الان

بابا ما فقط باید استرس بگیریم شوهرا هیچین  دیشب میگم بهش  اینجوریاستا حواست بود ؟؟می ...

اره دیدی😂منم گفتم ببین مطمینی بعد میگه نه خیالت راحت ولی حواست باشه به خودت😐یعنی چی من باید حواسم به خودم باشه! ما سه ساله طبیعی جلوگیری میکنیم انقدر استرس دارم که نگو