2777
2789
عنوان

نظرسنجی (پرده)

125 بازدید | 16 پست

دوستای نازنین ماپذیراییمون کوچیکه وپایین پنجره شوفاژه می خواستم حریرساده بگیرم بدم تااندازه بالای شوفاژ بدوزن به نظرتون خز می شه ؟همراه کناره های پرده که به رنگ مبلم بیاد چطوره؟؟

💚اگه چشمت به امضام افتاد از ته دلت بی ادا برای ظهور فرج دعای فرج بخون اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زشت میشه بلند بدوز

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بلند بدوز

الان پردم بلنده چون خونمون جلو بازه اکثراپرده روکنار می زنم شوفاژ باعث می شه وقتی پرده رومی کشم یکمی جای محیط ومی گیره

💚اگه چشمت به امضام افتاد از ته دلت بی ادا برای ظهور فرج دعای فرج بخون اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💖💖
نه خیلی هم خوبه، منم همین کارو کردم، فقط بجای حریر گیپور عنکبوتی بود بالاش والن بود، به بودجت نگاه ک ...

عزیزم عکس داری برام بزاری

بودجه برام مهم نیستم نمی دونم چرااینجوری دوس دارم

بهتر از اینکه پرده کوتا بدوزه  حالا شوفاژ پشت پرده هم باشه هیچ اتفاقی نمیفته

به چی می خندی😐

بلند بدوزی شاید شیکتر به تظر برسه، اما وقتی شوفاژ روشنه، تمام گرمای شوفاژ میمونه اون پشت، عملا اتلاف ...

آره الان مجبورم پرده روبکشم چون جلوی انرژی گرمایشی ومی گیره

تو پستای من خنده دیدی ؟!!!!!!!!!!!!!!😐😐😐😐 درگیرید با خودتون؟!

ببخشید اشتباه ریپ کردم چرامی زنی😘😘😘