2777
2789
عنوان

چاقی

73 بازدید | 11 پست

چکارکنم تاعید چاق شم

بیشتررر صورتم میخوام چاق شه

اندامم پره ولی اگه بازم چیزی میدونید ک فقط صورتو پرمیکنه بگیددد

دیگه دارم افسرده میشم اندامم پر و صورتم لاغر

ازوقتی باردار شدم وزایمان کردم صورتم روز ب روز لاغرتر شد ولی اندامم سرجاشه پر

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از۶بهمن دارم قرص جنسینگ میخورم صورتم خیلیییی چاق شده

امروز ک بعد یک ماه رفتم دانشگا دوستام انقد تعجب کردن همش میگفتن چیکار کردی اینطور شدی

درضمن قرصش انرژی زا هم هست😍

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
من از۶بهمن دارم قرص جنسینگ میخورم صورتم خیلیییی چاق شده امروز ک بعد یک ماه رفتم دانشگا دوستام انقد ...

اندام وهم پر میکنه؟؟؟

بعد اشتهاتم زیاد کرد؟؟

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
من از۶بهمن دارم قرص جنسینگ میخورم صورتم خیلیییی چاق شده امروز ک بعد یک ماه رفتم دانشگا دوستام انقد ...

اندام چطور ؟

من قرصشو گیر نیوردم

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
اندام وهم پر میکنه؟؟؟ بعد اشتهاتم پرکرد؟؟

اندامم ن

اره اشتهام بیشترشد

البته خودمم اشتهام زیاد بود ولی چاق نمیشدم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اندام چطور ؟ من قرصشو گیر نیوردم

اندامم ن هنوز اخه هنوز یک بسته رو تموم نکردم میگن واسه چاقی اتدام باید۳بسته بخوری

میگن همش کورتونه ها اصلا جنسینگ اینهمه باعث چاقی نمیشه کورتون قاطیش کردن😑😑😑😑

کورتون ضرر داره؟

من که فقط میخوام چاق شم هرچند ضررم داشته باشه...

بله پوکی استخون میاره اگه خوردی هم یه دوره بیشتر نخور باور کن ضرر داره پشیمون میشی

ااا چمیدونم...ی تاپیک بچه ها گفته بودن ی قرص برا افسردگیه از عوارضش اینه چاق میکنه ... میخواستم بگیرم اونم بخورم :))))