2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست

منو شوهرم هرکدوم ماهی کلا  دوتومن میگیریم🙁نمیدونیم خرج کنیم پس انداز کنیم بدهی بدیم و...هعییی یه زمانی خونه ی بابا اون بالامالاها سیر میکردیم😅ولی به قول مهران مدیری خدارو شکرررر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=125326732]تو چهارماه پنج میلیون رو چکارکردی[/QUOTE پول ارایشگاه دادم برا بچم لباس خریدم یدون ...

چرا خودت درامد نداری؟ چقد خانه داری بده 😶 ادم زبونش کوتاهه و تو سری خور 

یه اخلاقای خاصی داره نمیشه بهش گفت نفقه بده چون بدتر لج میکنه

عزیزم نگو نفقه بده روز قبلی که میخوایی بری بیرون تخمین بزن هزینتو بگو انقدر بریز به کارتم واسه فردا که میخوام برم فلان جا منم اوایل زندگیم همین جوری میگفتم میریخت کم کم گفت خب خودت برو انتقال بده ایترنتی الان که کلا کارت دستمه خرج میکنم سعی کن دوباره اعتمادشو بدست بیاری

مخالف حضور اقایان در سایت
بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

خدایی من حقوق شوهرم کلا دومیلیون. چقد ما دیگه بدبختیم 

پول تو جیبیتون 2میلیونه

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

واسه هرچیزیم ک خرج کردی باید اطلاع میدادی😐اینهمه خرج لباس و لوازم ارایش اخه

موادغذاییم ک صددرصد شوهرت میخریده دیگه اضافه خریدن چیه

اصلا قلدربازی واسش درنیار حق داره معذرت خواهی کن🤦🏼‍♀️

@ddddd   https://www.ninisite.com/discussion/topic/3952508/تاپیک-اعضای-صورت-بیاین?postId=125 ...

زدم گلم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

راستی عزیزم من شمارو مقصر و بیفکر تلقی کردم چون اوایل تاپیک نگفته بودی سود سهامه ادم از این سودا استفاده نکنه از چی استفاده کنه هرچند غیر ضروری لطفا منو ببخش وقتی اخرای تاپیکت رو خوندم فهمیدم سود سهام بوده مبارکت باشه عزیزم هرچی خریدی ولی سعی کن دوبار اعتمادشو بدست بیاری بزار از سود سرمایت خوب زندگی کنی ادم واسه خودشو بچه هاش خرج نکنه واسه کی خرج کنه

مخالف حضور اقایان در سایت
راستی عزیزم من شمارو مقصر و بیفکر تلقی کردم چون اوایل تاپیک نگفته بودی سود سهامه ادم از این سودا است ...

عزیزم برام گزارش میزنیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3952508/تاپیک-اعضای-صورت-بیاین?postId=125410396

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست