2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
تا حالا شده که بخاطر کوچکترین مخالفتی که در برابر شوهرت کرده باشی به بدترین شکل ممکن تحقیرت کرده باش ...

شرایط زندگی تو چقدر شبیه منه 

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
خوشگلم ولخرجی نکرده الان تو این دوره خب خرجا بالا رفته من شوهرم ماهی ۱۲ ۱۳ تومن درامد داره شایدم بیش ...

عزیزم ماهم مثل شما درامد داریم و واقعا چیزی واسه پس انداز نمیمونه ولی قبول کن ماهی دونه یا اصلا یه تومن یعنی هرماه خرید کامل کردن مگه ادم هرماه نیاز به خرید لباس و لوازم آرایش داره مراسم  و مهمونی خاصی عیدی زمستوتی چیزی لوازم ارایشم اگه مثل من دائم هر روز ارایش داشته باشی سه ماهی یه بار میخوایی لباس بچه هم مگه چقدر میخواد اخه ادم سه ماهی یه بارم خرید کنه باز یه حرفی ماهانه اونم تواین گرونی واقعا بی انصافیه مگه میلیاردر باشی اونم از نوع تازه به دوران رسیده که بری هر ماه لباس و لوازم ارایش بخری واقعا به نظرم استارتر ولخرجی کرده من خودم تقریبا ماهی یکی دو تومن خرجمه ولی نه لباس چون رشتم نقاشیه هر روز رنگ و بوم و کلی مداد چیز میز میخوام باز به نظرم ادم خرج این جوری کنه منطقیه یا جای طلا میداد یه حرفی من واقعا خرید هر ماه تو کتم نمیره

مخالف حضور اقایان در سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=125326732]تو چهارماه پنج میلیون رو چکارکردی[/QUOTE پول ارایشگاه دادم برا بچم لباس خریدم یدون ...

اسی عشقم چرا از اول اینا رونمیگی ک انقد هم بت بی احترامی نشه؟ اگر اینجوری پس ولخرجی نداشتی 

عزیزم کجا زندگی میکنید؟ خیلی سطحی برات مثال میزنم  یه شیشه نوتلا شده ۷۰هزار تومن یه تیکه بلو ...

اخه مگه ادم هر روز اینا رو میخره همه ماهم خرید میکنیم همه خوراکی های عادی و لباس و اینا ولی لباس رو که هر ماه نمیخرن تازه اگه ماه به ماه خرید خونه کنی تنقلات تو خرید هرماه هست واسه من که این جوریه مگه چیزه خاصی رو بین ماه ادم بخره بقیش تو خرید کلی هست ادم که هرماه لباس زیر نمیخره سه ماهی یه بار یه جین شیش تایی و دوتاست که فیه فکر کنم لباس خونگی هم فصل به فصل ادم میخره نه هرماه تازه لباس شیک و خاص وبیرونی هم که مراسم به مراسمه نه هر ماه

یعنی من الان برم دوتمن از کارت همسرم بردارم خرج کنم بدون اطلاعش اونم هر ماه تو تضمین میکنی دادگاه او ...

اخه خیلی مسخرست که شوهر شما این موضوع رو تو دادگاه یا هرجای دیگه مطرح کنه مگه بین زنو شوهر چیز جدایی هست همه چیز مشترکه زندگی مشترک یعنی همین نه دزدیه نه کار بد کاری به مبلغ ندارم منظور خود کاره خب با این جدایی مالی که شما قائل شدین خدایی نکرده چک شوهرتون برگشت بخوره بخوان بندازنش زندان شما طلای خریداری شده از حقوق خودتون یا هدیه خانوادتون رو داشته باشین نباید به شوهرتون بدین دیگه چون مال زن مال خودشه تواسلام اومده این پس اون بره زندان ها؟حقش نست دیگه همون جور که تو قانون شما که معلومه هیچ ادم حقوقی دورو برتون نیست میگه نفقه فقط سهمه زنه و 300تومن ها

نه منم شرایطم مثل شمام فقط اینکارو تاحالا نکردم فقط میخوام بدونم مشکلی نیست از لحاظ قانونی که منم ه ...

متناسب با شرایط مالی منطقه زندگیت درامد شوهرت خرج ماهیانه معقول اگه بیماری خاصی دارو خاصی چیزی هم داری حساب کن با خیال راحت بردار شکایت کرد بگو من دفاعیه واست مینویسم ولی اگه واقعا نمیده نه در حد فانتزیات نمیده چون باید خوراک و پوشاک و مسکن و دارو رو تامین کنه نه چشم و هم شچمی رو و ما زنار و بزاری بیست چاری درحال خریدیم البته بعضی ها خدایی من خودم معقول میخرم نه این که مثل بعضی از خانما برم ظرفی ببینم خوشم بیاد هدیه هی بخرم واسه دیگران نه سالی یه بار سرویس پزیرایی عوض میکنم نقریبا سه ماهی یه بار یا بیشتر هم خرید میکنم خرید معقول بردار حلال حلاله

بله بله کلام شما کاملا متین از کارت خودش ولی از پوله همسرش😁 البته بی خیال بزار اسی خوش باشه نوشه ...

نه اگه زن و مرد این شعور روداشتن تو هیچ مسئله از هم جدا نیستم و همه چیز مشترکه به این فلاکت نمیافتادن زنا قشنگ میتونم خانواده ای رو که توش بزرگ شدی تصورکنم چون تو خانواده منم همین تصورات داغون مرد زلیلی هست که تو همه چی مردهکه مهمه ولی خدا رو شکر من بر عکس شما از تفکرات غارنشینی خانواده م تبعیت نکردم و هروقت بخوان از فکرای چرتشون بگن میزنم تو دهنشون تو مطالعه نداشتن تو دنیا جامعه نگشتن هیچ درک و فهمی هم از حقوق متقابل زن و مردندارن دست خودشون نست همیچین ادمایی عقب موندن

چقدر به این مردا اخه رو می دید😐 بگو خرج کردم که کردم فدای سرم 

اولا چشمت کور میخواستی بیشتر پول بدی دوما تو خونه خودت خرج کردم چون گدایی به اندازه رفع نیازام پول دم دستم نمیزاشتی

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

سعی کن دلایل واقعی با صداقت بگی مثلا بگو خرجی نمیدادی منم نیاز داشتم اگه چرت و دراج خریدی بگو بعضیاشو واقعا میخواستم اگه تو فکر میکنی نیاز ندارم خب نمیخرم اگه میگه چرا نگفتی به من واقعیت رو بگو بگو میترسیدم دعوام کنی یا بگی نخر از طرفیم منم استقلال یه انسانو میخوام چه اشکالی داره خرید کنم واسه خونه و زندگیمونه واسه مردم که خرج نکردم و سعی کن جبران کنی 

درسته ماهم هز هم پول میگیریم اونم وقتی پول نداره از من میگیره ولی یواشکی برداشتن منظوره منه عزیزم م ...

اشتباه اینه که فکر میکنی یواشکی این وسط باید باشه من شوهرم دوتا کارت حقوق دارخ یکیش دست منه یکیش دست خودش اس ام اسشم رو گوشیش میره چه هزار تومنی بردارم چه ملیونی اصلا نمیگه کجا رفته البته بگم به نظر من از پول پسانداز واسه لباس خرج کردن هم غیر منطقیه ولی نفس کار که برداشت پول باشه هیچ مشکلی نیست من بار ها پیش اومدا که شوهرم از پسانداز من پول برداشته چون رمز دومش رو داره البته الان که دیگه نه نباید نارحتی پیش بیاد چون هیچ مرزی بین زنو شوهر نیست همه چیز مشترکه

دقیقا میخوام این کار رو کنم به مامان گفتم بهم بده

خودتو ننداز زیر باز قرض حوصله داری ها

اگه هی گفت  طلاقت میدمم بگو باشه اندازه پولی که خرج خونه خودت کردم از مهریه ام کم کن بقیه اشم نقددد بده

یه قدم عقب بری ضعف نشون بدی ده قدم میاد جلو هی دور برمی داره

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!
بچه ها الان شوهرم اومد بچه رو برد بعد صورتحسابم داد گفت که من دو ساعت میرم بیرون  یکی یکی خرجا ...

خدایی بنده خدا برخورد بدی نکرده البته تا این جا هنوز بقیه تاپیک رو نخوندم😁 چقدر هم باشعوره که بچه رو برده 

نه چه خبره کلا تو چهار ماه شاید پنج تومن بشه الان که صورتحسابو میبینم اونقدرها که خودم فک میکنم خرج ...

خواهرمن تو چار ماه پنج تومن که معقوله اگه درامدتون خوبه بیخیال این همه استرت نداشت بابا یه دکتر واسه چکاب ببری بچه رو کم کم چهارصد میشه بیخیال این همه اسرت فقط واسه همین ولی این پول اگه واسه پس انداز بوده بعد از خرج کردن باید میگفتی نه قبلش میگفتی خب امروز رفتم بیرو بچمون اینو نیاز داشت یا هر خرجی که کردی بعدش میگفتی چون پول نداشتم از پس انداز یا فلان پول خرج کردم