2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
آق به خدا ما زن و شوهریم آه اینم بچه اش که تو شکممه ��👶👶ولی انقدر از این کار شوهرم بدم میاد که نگو ...

خب بهش بگو بدت میاد😐

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کامنتارو میخونم تعجب میکنم. .انگار یه عده تو این کشور زندگی نمیکنن . همچین میگن دوملیون انگار چقد پوله ...والا امروز رفتم چن تا شیره انگور و گلاب و ....برا بچه هام گرفتم شده ۳۰ هزار . والا بخوای یه دکتر و چن دست لباس برا بچه ها بگیری دوتومن تمووم شده ...اسی نوش جونت..اصلاا دزدی نیست   وقتی آقایون برا زناشون کم میزارن خساست میکنن . برا خودشون راحت خرج میکنن به زن رسیدنی زورشون میاد پول بدن  .اسم این مم کاریشونو دزدی نمیزارن ...اماااان از خانمااا....درست بو اطلاع میدادی همین

نه با صحبت کردن حل شد

خداروشکر اونجوری ک تعریف خیلی نگرانت شدم همش منتطر بودم از خودت ی خبری بدی

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
وای خدا .شما الان چی داری می گی کجا رو گرفتی .پول شوهرش بوده واسه خونه و بچش خرج کرده خونه باباش که ...

تو کجا رو گرفتی ؟ مگه زن برای خرجی باید خواهش کنه یا یواشکی برداره ؟ مرد وظیفشه خرجی بده مایحتاج خونه رو تامین کنه . پول تو جیبی هم بده . این خانم احتمالا خودش از اول شل گرفته که شوهرش اهمیت نداده به خرجی دادن 

همه ی خانم ها دزدی نمیکنن عزیزم...پولی که بی رضایت شخص خرج بشه دزدیه حتی همسر.

ببخشید عزیزم خب اجازه زن مبنی برکارکردن دست شوهر خب مثلا شوهر این خانوم نمیزاره بره سره کار، خانومم محتاج میشه باید هرچی دلش خواست بزاره گوشه دلش بپوسه چرا؟ چون خونه نشینه پولم از مردش بخواد اون باید تصمیم بگیره کجا خرج شه اصلا خواسته خانوم مهم نیست پولم برداره یعنی دزدی کرده؟ اطلاع ندادن ایشون اشکال داره ولی خرج کردنشون نه ایشون یه خانوم بالغن چرا باید برای خرج کردنش مواخذه بشن ولی از ماست که برماست 

اسی شغل دوم شوهرت چیه؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
ببخشید عزیزم خب اجازه زن مبنی برکارکردن دست شوهر خب مثلا شوهر این خانوم نمیزاره بره سره کار، خانومم ...

قبول کنیم ماهی یکی دوتومن بدون اطلاع شوهرخرج کردن اونم وقتی که میدونی به راحتی شوهرت ازحسابت متوجه میشه کار شاقیه.

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید