وای بچه ها من دارم از استرس گریه میکنم بخدا شما دیگه سرزنش نکنید بگید چکار کنم
خو کار شوهرت چیه که میلیونی کنار میذاره،الآن نباید عصبی بشه.که ماهی ۲تومن پنهانی خرج میکردی!پس اجازه نده که بهت توهین کنه اگه اینطور که میگین.ولی شما هم سو استفاده کردین،کارت اشتباه بوده
از طرز صحبتم ناراحت نشی،هرچی که داری خدا به خودتون ببخشه،منظورم اینه که اینقدر که کنار میذارید۲اومن پنهان خرج میکنی حتما وضع مالی شوهرت خوبه،پس باهاش حسابی صحبت کن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اسی یه اِهنی یه اُهونی یه ندایی بده بفهمیم سالمی یا نه😑☹😐😕
صفحه ۳۵ گفت چی شده
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
من بودم خفه ت میکردم از ادمایی که خیانت در امانت میکنن متنفرم چه هزار تومن چه چند میلی ...
پول اونقدام ارزش نداره ک بخاطر دو قرون حرص بخوری اینم تو این وضعیت و خرجای بالا اگه ینفر کار اشتباهی میکنه باید پای حرفاش نشست گوش داد ببینیم چی میگه دلیلش چی بوده شاید از نظر ما قانع کننده نباشه دلیلش چون جای اون نبودیم ولی از نظر اون خیلی قانع کنندس 😇انسان جایزالخطاس هر اشتباهی ی دلیلی داره ک نصفش تقصیر طرف مقابله