2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم امضاتو خوندم. ببین تا اونجا که میتونی به شوهرت گرمی بده. به یه متخصص طب سنتی خوب مراجعه کن انش ...

فدای تو عزیزم...💖💖

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
والا شوهر من از نظر اابرازعلاقه و اینا در صدر قار داره ولی چه اهمیتی داره وقتی همش حرفه و منعملی ازش ...

من حاضر مثل تو باشم به من پول میده هر چی که بخام اصلا کارتش دست خودمه ولی هیچ احترامی نداره جلو مادرش خصوصا اصلا ابراز علاقه نمیکنه .هیچ حسی ازش نمیگیرم

همیشه بخندی عزیزم😘

همچنین مهربون😘😘🌸🌸

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

خب دیگه روزی که خرج کردی مطمئنن فکر کردی به اینکه میفهمه چی باید جواب بدی،ولی این خرجا وظیفه شوهرته چرا بهت پول نداده خرج خونه مثلا

من حاضر مثل تو باشم به من پول میده هر چی که بخام اصلا کارتش دست خودمه ولی هیچ احترامی نداره جلو مادر ...

چی بگم والا هر کدومشون یه بدبختی دارن   باز من میگم داخلش منو کشته بیرونش مردمو

یه جوری ابراز علاقه میکنه انگار ما خوشبخت ترینیم و خوبیم باهما به جز تو زمینه پول خرج کردن تو زمینه هایی مثله لباس

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است