چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
پول هر دو شون زنم حق داره چیزی به نامش باشه ولی زنی که متوجه نمیشه باید چقدر خرج کنه چی ...
ببینید اون میشه بحث مدیریت مالی که هر کدوم از زن و شوهر که مدیریت بیشتری داره حواسش به دخل و خرج خونه باشه و یه مبحث جداست روی صحبت من به دوستانی بود که گفتن کار استارتر دزدی بوده من گفتم کارش دزدی نبوده ولی در ادامه گفتم که هم پنهان کاری و سرخود خرج کردنش غلط بوده هم ولخرجیش! خداییش ماهی دو تومن رخت و لباس زیاده رویه و به شوهرش حق میدم که حرصش بگیره به خصوص که چند ماه گذشته و این دو تومنا اومدن روی هم و یه مبلغ قابل توجه شدن و طرف تا میبینه کاملا جا میخوره
شوهر وظیفه داره خرج خوراک پوشاک مسکن درمان حتی خدمتکار رو هم بده حتی زن میتونه برای کارای خونه ازش ...
عزیزم خدمتکار فقط شامل نفقه خانمهایی میشه که تو خونه پدرشون خدمتکار داشتن
طبق یانون حتی اگه مردی میلیاردرم باشه نفقه طبق شان خانه پدری زنه مثلا اگه زنش از یک خونواده فقیر بوده باشه طبق شرایط خونه پدریشه
بعدم اون نصف کردن اموالم فقط در صورتی هست که مرد بدون هیچ علتی بخواد زن رو طلاق بده و طبق نظر قاضی تا حداکثر نصف ( نه حتما نصف) اموالی که مرد بعد از ازدواج بدست اورده نصف میشه اونم که تو مملکتی که زن مهریه اشو نمیتونه بگیره بیشتر شبیه اینه جوک بگی
چرا بعضیاتون جای اینکه مرحم بشین روی زخم استاتر نمک میشین روی زخمش خودش فهمیده اشتباه کرده بی اجازه پول برداشته دیگه نمیخواد انقدر بی فرهنگ بازی دربیارین که راه به راه بهش بگین خاک تو سرت که فدای سرش یه اشتباه گرده که دیگه تکرا نمیکنه لطفا دلداری بدین جای این چرت و پرت گفتناتون
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
خداییش فقط یک سوال اینایی که از جیب شوهرتون پول برمیدارید بلایی سر پولهاتون نمیاد؟ من کلا از این کار بدم میاد اما طبق نصایح پس انداز پنهانی یکی دوبار امتحان کردم در حد پنج تومن ده تومن بخدا چندبرابرشو یا گم کردم یا اصلا نفهمیدم پولهام برا چی خرج شد
برا همین دیگه جرات نمیکنم یک قرون بخوام بی اجازه بردارم