2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
بچه ها منظورم از خرجی ندادن این نیست که مواد غذایی نمیخره!  منظورم اینه که ماهی یه مبلغی پول ب ...

اونارو بگو به خودش پول بده اینو میخوام یا بریم اینو خودت بخر

برای خونه دارشدنموسالم بدنیااومدن بچمصلوات بفرستین ممنون🥰
عزیزم اصلا نگران نباش تو هیچ کار اشتباهی نکردی مگه تو ازین خونه زندگی سهم نداری؟مگه پول شوهرت پول تو ...

اون دزدی کرده اگ‌کارش درست بود چرا باید یواشکب میکرد اصن چرا باید میترسید وقتی میترسه یعنی قبول داره کار اشتباهی کرده شما ت هم تاپینگا نطرهای اشتبا میدی انگار

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

استارتر یه کار اشتباهی کردی بعد دیدی بچه ها سرزنشت کردن گفتی شوهرم پول خورد و خوراک نمیده از همین پ ...

کار استارتر قطعا اشتباه بوده

اما اینکه بگید ماهی دو تومن از شوهرش دزدیده هم اشتباهه

پولی که مرد به دست میاره، تو زندگی مشترک فقط پول خودش نیست

بخشی از اون پول متعلق به استارتر بوده

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

دوستان زیاد سرو صدا نکنین ک من اینجا دارم میخوابم تا استارتر بیاد  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بهش اینجوری بگو . تو بمن خرجی نمیدی انتظار داری مثل زنهای هرزه برم پشت سرت خیانت کنم تا خرجمو در بیا ...

عجب 😐 

خدایی این حرفا رو از کجاتون درمیارین 😂😂

راز دل با همدمِ محرم نگو .. چون‌که محرم، محرمش نام

استارتر من خیلی استرس گرفتم 

نگرانتم انشالله کتکت نمیزنه. 

اون الان عصبیه ، هر چی گفت زبون درازی نکن ، بزار هر چی میگه بگه، تو آروم باهاش حرف بزن

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

نه نمیداد

دیگه اصلا بهت پول نمی ده چرا اعتمادشو از دست دادی ماهم پول تو حساب منه کارت  با خودمه ولی داریم برا یه چیزی پول جمع می کنیم شوهرم دوست نداره ازش دراریم منم باهاش موافقم  میگه وقتی داشتیم هر چی دوست داشتی بخر من به اون حرف می زنم اگه ولخرجی کنه ولی واقعا می دونم دوستم داره دوست داره همه چی بخرم ولی حقوقش کمه چکار کنه بیچاره

📌متولد ۷۷ نیستم 
دیگه اصلا بهت پول نمی ده چرا اعتمادشو از دست دادی ماهم پول تو حساب منه کارت  با خودمه ولی داریم ...

تاپیک دیگه اشکه میگفت خرج خونه رو کامل میداد خسیس نبود ۳۰۰ ام خرجی میداد به زنش کارمنده شوهرش 

عشقا نفسا خوشگلا لایکم ‌کنید پلیییییززززز

ببینم شوهر استاتر میکشتش یا نه

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
خااااااک عالم توسرت مگه خودش نمیداد

چه طرز حرف زدنه!!!!😒

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥